ГоловнаТехноСмартфони Xiaomi з "оболонкою від операторів" можуть пізніше за інших отримувати MIUI...

Смартфони Xiaomi з “оболонкою від операторів” можуть пізніше за інших отримувати MIUI 13

Виявляється MIUI Global і European ROM – не єдині підвиди оболонки Xiaomi, які існують. Багато європейських операторів мають свою версію MIUI, яка розробляється самостійно оператором, і тому її оновлення зазвичай займають набагато більше часу.

Подробиці

Як правило, коли ми повідомляємо про розповсюдження MIUI 13, зазначене оновлення пов’язане з глобальною або європейською версією. Проте оператори мобільного зв’язку самостійно несуть відповідальність за розробку власних варіантів, з деякими змінами в інтерфейсі та внутрішніми коригуваннями.

Orange, Telcel і Vodafone – це лише деякі з операторів, які мають власну версію ПЗУ для смартфонів Xiaomi. Однак їх оновлення зазвичай не відповідає офіційному графіку розгортання оновлень від Xiaomi.

MIUI 13

Щоб дізнатися, чи у вашого Xiaomi, Redmi або POCO офіційне ПЗУ MIUI, чи версія, розроблена оператором мобільного зв’язку, необхідно зайти в його налаштування і перевірити встановлене в даний момент ПЗУ. Для цього виконайте такі дії:

  1. Перейдіть до «Налаштування» > “Про телефон”.
  2. Опинившись усередині, перегляньте версію MIUI.

Досить буде поглянути на останні дві літери. Вони вказують на розробника ПЗП:

  • XM: розроблений Xiaomi
  • ТС: розроблено Telcel
  • OR: Orange
  • VF: Водафон

Версія MI 13

Таким чином, якщо ваша версія MIUI закінчується на XM, ви можете бути впевнені, що встановили офіційну прошивку MIUI, розроблену Xiaomi. В іншому випадку це розробка “третьої сторони”.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...