ГоловнаТехноSamsung Galaxy Z Fold4 може отримати камери від Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy Z Fold4 може отримати камери від Galaxy S22 Ultra

Компанія Самсунг інтенсифікувала роботи зі створення складного флагмана Galaxy Z Fold4. Представити новий смартфон на суд світової громадськості південнокорейський гігант планує ближче до кінця літа, інформує Gizmochina.

Подробиці

Нова порція витоків про можливості перспективного пристрою з’явилася в мережі напередодні. Автор міні-сенсації – завсідник «Твіттера» Дохьюн Кім.

Samsung Galaxy Z Fold4 може отримати основну та надширококутну камери від Galaxy S22 Ultra

За його словами, смартфон буде обладнаний 108-мегапіксельною камерою, що присутня в самому навороченому на даний момент пристрої південнокорейського виробника Galaxy S22 Ultra.

З думкою персонажа солідарний «генератор чуток», який веде мовлення під ніком @Chunvn888. За його словами, єдиною різницею між камерами майбутнього та нинішнього флагманів стане датчик перископа (замість нього «розкладачку» оснастять 10-мегапіксельною телекамерою з триразовим оптичним зумом).

Якщо зазначена інформація підтвердиться, Z Fold4 порадує покупців головною камерою на 108 Мп, ультрашириком на 12 Мп і телекамерою роздільною здатністю 10 Мп з 3-кратним оптичним зумом, зазначається в публікації.

Раніше автори витоків повідомляли про роботу «Самсунга» над “Super UTG” з метою забезпечення перспективного смартфона «міцнішою поверхнею» під стілус S Pen. Крім того, майбутньому складному смартфону приписують процесор Snapdragon 8 Gen 1+.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...