ГоловнаТехноЕксперти назвали криптовалюту, яка стане популярнішою за Bitcoin

Експерти назвали криптовалюту, яка стане популярнішою за Bitcoin

Нещодавно Goldman Sachs опублікував звіт про те, що Ethereum може замінити біткоіни і стати домінуючою криптовалютою.

Подробиці

Біткоіни як і раніше є найпоширенішою криптовалютою, тому багато банків на Уолл-стріт поступово збільшують своє визнання даного напрямку. Наприклад, JP Morgan Chase Bank запустив біткоін-фонд, а Goldman Sachs в березні цього року повідомив, що вони розробляють інвестиційні продукти, пов’язані з біткоінами.

Хоча Ethereum вже є другою за величиною криптовалютою в світі, поки вона прийнята тільки банком Wall Street Bank. Однак Goldman Sachs у своєму звіті очікує, що Ethereum все ж замінить біткоіни, як найпоширенішу криптовалюту.

Goldman Sachs вважає, що Ethereum:

– «криптовалюта з найбільш практично застосовним потенціалом, тому що її платформа користується популярністю при розробці додатків зі смарт-контрактами».

Однак в Goldman Sachs також вказують, що через постійну мінливість цін цих двох криптовалют їм буде складно замінити золото, як найпоширеніший засіб заощадження.

У звіті Goldman Sachs пояснюється, що золото, можна використовувати в якості хеджування від гіперінфляції, в той час як криптовалюта більше розглядається як «хеджування ризиків від інфляції», що означає, що такий вид хеджування за своєю суттю є ризикованим. Поки є конкуренція між різними криптовалютами, вони не стануть безпечними активами.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...