ГоловнаТехноТри популярних смартфона Xiaomi і Redmi отримали MIUI 12.5

Три популярних смартфона Xiaomi і Redmi отримали MIUI 12.5

Стабільна версія прошивки MIUI 12.5 прилетіла двом смартфонам компанії Xiaomi і однієї моделі бренду Redmi. Всі вони були анонсовані в 2019 році. Мова про Xiaomi Mi Note 10, Mi Note 10 Pro і Redmi Note 7.

Xiaomi Mi Note 10 і версія Pro отримали стабільну європейську прошивку під номером v12.5.1.0.RFDEUXN на базі операційної системи Android 11. Це може бути останнім оновленням ОС для обох моделей, але оболонку MIUI 13 до кінця 2021 року (або на початку 2022 року) вони отримати ще повинні.

Три популярних смартфона Xiaomi і Redmi отримали MIUI 12.5

Обидва смартфони вийшли в Європі в якості перших рішень на ринку з 108-мегапіксельними основними камерами. Xiaomi Mi Note 10 Pro від стандартного видання відрізняється збільшеними обсягами пам’яті і більш багатим набором лінз в головному модулі основної камери.

Кожна модель отримала процесор Snapdragon 730G, дисплей OLED з вигнутими гранями і акумуляторну батарею ємністю 5260 мА * год. Фронтальна камера має роздільну здатність 32 Мп.

Redmi Note 7 – перший смартфон Redmi в якості незалежного бренду. Він був анонсований в перших числах січня 2019 року. Модель несе на борту легендарний мобільний процесор Snapdragon 660, акумулятор на 4000 мА * год, 13-Мп ффронталки і основну камеру з рздільною здатністю 48 Мп + 5 Мп або 12 Мп + 2 Мп в залежності від регіону продажів.

Три популярних смартфона Xiaomi і Redmi отримали MIUI 12.5

Смартфон до MIUI 12.5 оновлюється поки що тільки в Китаї. Номер прошивки – v12.5.1.0. Вона побудована на базі операційної системи Android 10. Оболонка MIUI 13 для Redmi Note 7 знаходиться під питанням, а Android 11 модель точно не отримає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...