ГоловнаТехноБюджетні смартфони Redmi 2018 року одержали MIUI 12, але встановити оновлення зможуть...

Бюджетні смартфони Redmi 2018 року одержали MIUI 12, але встановити оновлення зможуть не всі

Компанія Xiaomi офіційно заявляла, що смартфони Redmi 6 і Redmi 6A, анонсовані влітку 2018 року, не отримають MIUI 12. Однак, виробник переглянув свої погляди на цей рахунок і змінив рішення. Обидві моделі, яким пішов уже четвертий рік, все ж отримають MIUI 12. Правда, є нюанс.

Подробиці

Xiaomi Redmi 6 і Redmi 6A оснащуються рідкокристалічними матрицями формату HD + з діагоналлю 5,45 дюйма. У кожному смартфоні встановлена ​​5-мегапіксельна фронталка, а ємність вбудованої батареї становить 3000 мА * г. Із загальної потрібно відзначити роз’єми micro-USB і Mini-Jack, контролери Bluetooth 4.2 і Wi-Fi без підтримки частоти 5 ГГц, а також пластиковий корпус і GPS.

Стандартна модель обладнана сканером відбитків пальців, здвоєною основною камерою роздільною здатністю 12 Мп + 5 Мп і чіпсетом Helio P22. У Redmi 6A встановлені одинарна основна камера на 13 Мп в парі з однокристальною системою Helio A22. Обидва мобільних процесора виконані за нормами 12-нанометрової технології.

Смартфони надійшли в продаж з прошивкою MIUI 9 і операційною системою Android 8.1 Oreo. Зараз для кожного з них доступна оболонка MIUI 12 причому на базі операційної системи Android 10. Але розсилати оновлення програмного забезпечення «по повітрю» китайська компанія не буде.

Xiaomi офіційно заявила, що всім бажаючим встановити MIUI 12 доведеться завантажити на форумі файли, розблокувати завантажувач і використовувати програмне забезпечення Xiaomi Mi Flash Tool. Установка прошивки виконується в режимі Fastboot.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...