ГоловнаТехноXiaomi Mi MIX 4 отримає дизайн в стилі Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi MIX 4 отримає дизайн в стилі Xiaomi Mi 11 Ultra

Практично кожен день на просторах всесвітньої павутини з’являється інформація про смартфон Xiaomi Mi MIX 4, що свідчить про його швидкий анонс. Сьогодні в Мережі був опублікований рендер, на якому показано, як буде виглядати майбутня новинка.

Головне, що ми бачимо на зображенні – дизайн головної камери в стилі Xiaomi Mi 11 Ultra. На тильній панелі зображено великий майданчик, на якій крім кількох оптичних модулів основної камери разом зі спалахом буде розташовуватися додатковий дисплей.

Судячи з рендеру, в Xiaomi Mi MIX 4 нас чекає матриця зі співвідношенням сторін 20 до 9, тоді як в Mi 11 Ultra використовувалася панель, призначена для спортивних браслетів Mi Band китайської компанії Xiaomi. Ще однією фішкою смартфона буде вбудована в дисплей фронтальна камера.

За новою інформацією, флагмана представлять вже в наступному місяці. Раніше ходили розмови про те, що він стане першим смартфоном пекінського виробника з програмним забезпеченням MIUI 13 відразу з коробки. Зараз же інсайдери стверджують, що модель все-таки отримає прошивку MIUI 12.5 з операційною системою Android 11.

Про ціни Xiaomi Mi MIX 4 поки що інформації немає. Але є ймовірність, що смартфон буде продаватися виключно на ринку Піднебесної, як гнучка модель Xiaomi Mi MIX FOLD, яку представили в кінці першого кварталу поточного року.

На завершення додамо, що майбутня новинка обзаведеться анонсованим на цьому тижні мобільним процесором Qualcomm Snapdragon 888+. Від звичайної версії нова однокристальна система відрізняється лише тим, що пікова частота ядра Cortex-X1 збільшена з 2,84 ГГц до 2,995 ГГц.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...