ГоловнаТехноXiaomi Redmi Note 10 Pro 5G став набагато доступнішим

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 5G став набагато доступнішим

Китайська компанія Xiaomi в останніх числах 2021 року представила модель Redmi Note 10 Pro 5G. Зараз вона стала помітно доступнішою. Її вартість знижена на 15-20 доларів в залежності від модифікації пам’яті.

Подробиці

Модель запропонувала користувачам три конфігурації. У перших двох вона обладнана 6 ГБ оперативної пам’яті, а місткість накопичувача склала 64 ГБ або 128 ГБ. Оцінили Xiaomi Redmi Note 10 Pro 5G в 265 доларів і 295 доларів відповідно.

Однак, зараз вартість смартфона в початковій модифікації знижена до 245 доларів, а просунутої – до 280 доларів. Також можна купити Redmi Note 10 Pro 5G в конфігурації з 8 ГБ оперативної пам’яті і вбудованим накопичувачем на 256 ГБ. Але вона не подешевшала і все ще коштує близько 315 доларів.

Нагадаємо, що модель обладнана 6,6-дюймової панеллю IPS LCD формату Full HD + з отвором угорі по центру для фронтальної 16-мегапіксельної камери. Основна камера в смартфоні представлена ​​сенсорами на 64 Мп, 8 Мп і 5 Мп.

Днями травнева новинка отримала свіжу версію програмного забезпечення MIUI 12.5, в якій з’явилася підтримка Google Mobile Services і функція розширення оперативної пам’яті. Прошивка побудована на базі операційної системи Android 11.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 5G обладнаний акумулятором ємністю 5000 мА * год з 67-ватною швидкої зарядкою, чіпом NFC, стереофонічними динаміками, роз’ємом для гарнітури і може похвалитися захистом класу IP53. Апаратна платформа будується навколо 6-нанометрового мобільного процесора MediaTek Dimensity 1100.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...