ГоловнаТехноXiaomi почала піднімати ціни на смартфони. Першим став популярний смартфон Redmi

Xiaomi почала піднімати ціни на смартфони. Першим став популярний смартфон Redmi

Попередження експертів про неминучість подорожчання смартфонів через дефіцит напівпровідників починають збуватися: індійський підрозділ Xiaomi втретє поспіль піднімає ціни на бюджетні Redmi Note 10. Неприємна для місцевих споживачів новина оприлюднена сьогодні вранці, уточнює Gizmochina.

На момент презентації базова модель Note 10 з пам’яттю на 4/64 і 6/128 Гб коштувала 11 999 і 13 999 рупій відповідно (~ $ 162 і ~ $ 188). Перше подорожчання відбулося в кінці квітня (+500 рупій на кожну з моделей, до ₹ 12 499/$ 169 і ₹ 14 499/~ $ 195).

Другий перегляд цінників відбувся в цю середу. На цей раз під підвищення потрапила версія на 6/128 Гб (+500 рупій, до ₹ 14 999/$ 202).

Про третьому подорожчанню стало відомо в перші години сьогоднішнього дня. Цінники на версію 4/64 Гб вже переписали в пунктах продажів Xiaomi в індійській столиці і мегаполісах. Величина підвищення – 500 рупій (до ₹ 12 999/$ 175).

Опитані репортерами Gizmochina експерти допускають зростання цін на весь спектр пристроїв «Сяомі» і дочірніх брендів «Редмі» і «Поко» по всьому світу.

Відзначимо, що з дефіцитом процесорів раніше зіткнулася Xiaomi. Керівництво групи змушене було шукати заміну продукції популярного постачальника.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...