ГоловнаТехно«Полегшені» версії Mi 10 почали отримувати MIUI 12.5

«Полегшені» версії Mi 10 почали отримувати MIUI 12.5

«Сяомы» продовжує витримувати ударний темп в поширенні MIUI 12.5. Назва нових одержувачів прошивки – смартфони сімейства Mi 10T, уточнює Gizmochina.

Подробиці

Йдеться про базову і поліпшену версію пристрою (останню можна дізнатися по літерам Pro в назві). Тестування оболонки для обох апаратів вже почалося. Оцінити можливості обнови можуть учасники фірмової програми тестування.

Символьний код бета-версії для Mi 10Т і Mi 10Т Pro – V12.5.1.0.RJDINXM. Статус оболонки – Beta Stable – означає фінальну стадію випробувань перед початком масового поширення обнови. Версія прошивки, яка тестується – Global, відзначається в публікації.

Смартфони «лінійки» Mi 10Т – дешевші аналоги флагманів Mi 10 і Mi 10 Pro. Бажання виробника явити світові урізані версії головної сенсації минулого року обумовлено спробою задовольнити попит на сучасні технології в країнах із середнім рівнем достатку (в найбідніших державах на зразок Індії ці телефони не випускалися через неготовність місцевих жителів викладати пристойні навіть за європейськими мірками суми).

Примітно, що саме для індійської публіки компанія, яка працює на місцевому ринку,  підготувала найдешевший в світовій історії смартфон. Детальніше про проект можна почитати тут.

Відзначимо, що темпи поширення MIUI 12.5 в останні дні істотно прискорилися. Так, на початку цього тижня «Сяомі» почала розсилати прошивку на попередників Mi 10Т по модельному ряду, а за кілька днів до цього можливості обнови змогли випробувати власники торішнього флагмана.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...