ГоловнаТехноSamsung Galaxy S21 FE буде недоступний в більшості країн. Названо причини

Samsung Galaxy S21 FE буде недоступний в більшості країн. Названо причини

Samsung Electronics визначилася з датою презентації чотирьох пристроїв «галактичної» лінійки: смартфонів Galaxy Z Fold3 / Z Flip3 і «розумного» годинника Galaxy Watch4/Watch Active4. Вивід девайсів на ринок буде здійснений 03 серпня під час заходу під назвою Galaxy Unpacked, інформує Gizmochina.

Подробиці

Інша новина, яку вивідали журналісти видання, стосується смартфона Galaxy S21 FE. За даними анонімних інсайдерів, наступник популярного Galaxy S20 FE буде представлений публіці із запізненням щонайменше на місяць (на початку вересня). Інформатори також допустили, що перспективний флагман виявиться недоступним в переважній більшості країн планети.

Спочатку «Гелексі S21 FE» з чіпсетом Snapdragon 888 на борту повинен був бути представлений одночасно з чотирма згаданими вище пристроями. Змістити дату презентації змусив головний «біч» цього року – дефіцит напівпровідників (про причини світової кризи з «розумною начинкою» докладно написано тут).

Більш того, співрозмовники видання не виключили можливості перенесення дати презентації на жовтень-листопад в разі розвитку подій за песимістичним сценарієм. Але і це ще не все: за запевненнями інсайдерів, керівництво корпорації подумує про можливість випуску Galaxy S21 FE лише для двох регіонів планети – Євросоюзу і США. Цей сценарій буде реалізований у разі, якщо «справи підуть зовсім погано».

Відповідно до колишніх «витоків», Galaxy S21 FE буде оснащений

  • 6,5-дюймовим дисплеєм Super AMOLED Infinity-O з частотою оновлення 120 Гц;
  • 12-мегапіксельною потрійною камерою;
  • 32-мегапіксельною селф-камерою;
  • акумулятором на 4500 мА * г;
  • швидкими зарядками на 25W (дротова), 15W (бездротова) і 4,5W (зворотна бездротова).

За керування девайсом буде відповідати прошивка One UI 3.1.1. на базі Android 11. Пам’ять пристрою в «найпросунутішому» виконанні складе 8/256 Гб. Інформації про кількість версій і ціну поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...