ГоловнаТехноXiaomi Redmi Note 8 Pro отримав MIUI 12.5

Xiaomi Redmi Note 8 Pro отримав MIUI 12.5

Компанія Xiaomi вирішила випустити стабільну версію програмного забезпечення для одного з найпопулярніших смартфонів в своїй одинадцятирічній історії. Мова йде про модель Redmi Note 8 Pro, яка була анонсована в кінці серпня 2019 року.

Смартфон отримав з коробки оболонку MIUI 10 разом з операційною системою Android 9.0 Pie. Вельми оперативно компанія оновила програмне забезпечення моделі до MIUI 11 на Android 10, а в минулому році вийшла прошивка MIUI 12.

Що стосується надбудови MIUI 12.5, вона поки що розсилається виключно в Китаї. Номер актуальної версії програмного забезпечення – v12.5.1.0.RGGCNXM. В основі лежить операційна система Android 11. Поки що апдейт має статус Stable Beta і доступний для третини користувачів. Повноцінна стабільна версія оболонки очікується на початку наступного місяця, а в кінці ми побачимо і стабільну глобальну прошивку для Redmi Note 8 Pro.

Нагадаємо, що модель є першим в світі смартфоном з 64-мегапкісельною камерою. У ній дебютував досить цікавий 12-нанометровий мобільний процесор Helio G90T. Також Redmi Note 8 Pro став першим телефоном лінійки з чіпом NFC.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro несе на борту IPS-панель діагоналлю 6,53 дюйма формату Full HD + з вирізом для 20-мегапіксельної селф-камери. В основній камері смартфона, крім сенсора на 64 Мп, є ультраширококутний 8-мегапкісельний модуль і пара матриць на 2 Мп для розмиття фону і макрозйомки. Ємність комплектної батареї в смартфоні становить 4500 мА * год, а потужність швидкої зарядки – 18 Вт. Також відзначимо тильний сканер відбитків пальців, USB-C і вихід під навушники.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...