ГоловнаТехноWhatsApp на Android змінює дизайн

WhatsApp на Android змінює дизайн

Команда WhatsApp займається випробуваннями нової бета-версії для однойменної програми. Її головна особливість – кардинальна зміна призначеного для користувача інтерфейсу, інформує WABetaInfo.

Номер обнови, що тестується – 2.21.13.2. Цільова аудиторія новинки – користувачі андроїд-пристроїв. Інформації про випробування версії для iOS поки немає.

Самі впадають в очі нововведення – округлена рамка для повідомлень в чатах, зникнення роздільників між меседжами і синє забарвлення push-сповіщень в темному режимі.

WhatsApp на Android змінює дизайн

Тривалість програми тестування в публікації не розголошується. Якщо випробування будуть визнані успішними, можливість долучитися до нового дизайну отримають всі користувачі адроід-версії «ВотсАпп».

Нагадаємо, що близько місяця тому завсідники WhatsApp попередили «партнерів» по месенджеру про новий спосіб розкрадання акаунтів. Ознайомитися з придуманою аферистами схемою можна тут.

Більше новин про «ВотсАпп» – в нашій тематичній стрічці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...