ГоловнаТехноGoogle підготувала шість нових функцій для ОС Android

Google підготувала шість нових функцій для ОС Android

Компанія Google цього літа ще до виходу стабільної версії Android 12 має намір розширити функціональність операційної системи. Користувачам скоро будуть доступні відразу шість нових функцій.

Для початку зазначимо, що функція оповіщення про землетруси розширить географію. Вона буде підтримуватися в Казахстані, Таджикистані, Туркменістані, Киргизстані, Узбекистані, Туреччині та на Філіппінах.

Любителі писати текстові повідомлення отримають можливість відзначати найважливіші частини діалогу, щоб в майбутньому мати до них швидкий доступ без необхідності гортати всю переписку до потрібного місця.

Google підготувала шість нових функцій для ОС Android

У бета-версії клавіатури Gboard вже з’явилася можливість швидкого пошуку емодзі в залежності від контексту. Найближчим часом вона стане доступна на всіх версіях операційної системи, починаючи з Android 6.0 Marshmallow.

Також відзначимо гнучку взаємодію з програмним забезпеченням за допомогою голосового помічника Google Assistant. Віртуальний помічник може, наприклад, показати пройдену користувачем відстань під час тренування, взявши дані з програми Strava.

Google підготувала шість нових функцій для ОС Android
Крім того, Google має намір поліпшити функцію Voice Access, додавши можливість додавати пароль, і планує оновити систему Android Auto. Всі нововведення стануть доступні до кінця літа поточного року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...