ГоловнаТехноУ Києві згоріла вантажівка з посилками «Нової пошти». Кому і скільки компенсації...

У Києві згоріла вантажівка з посилками «Нової пошти». Кому і скільки компенсації виплатять

Вантажний причіп з посилками «Нової пошти» загорівся в Києві. Місце і час інциденту – аеропорт «Жуляни», 12 червня. Причіп вдалося відчепити від вантажівки. Через деякий час пожежа була погашена. Частина посилок згоріли.

Причину пожежі встановити не вдалося. Відповідь на це питання належить надати слідству. Представники транспортної компанії вважають, що причиною загоряння міг послужити вміст однієї з посилок.

У Києві згоріла вантажівка з посилками «Нової пошти». Кому і скільки компенсації виплатять

Керівництво «НП» обіцяє виплату компенсацій. Розмір відшкодування буде встановлений на підставі оголошеної вартості кожної з посилок.

У «Новій пошті» закликали клієнтів утриматися від відправки заборонених предметів, які можуть привести до псування посилок і загрожувати здоров’ю людей.

Оголошена вартість відправлення – сума, зазначена в експрес-накладній (виплачується в разі втрати/псування вантажу). Якщо відправник занизив вартість посилки, в описаному вище випадку спроба економії вийде йому боком. Про це, зокрема, згадується на сайті компанії.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...