ГоловнаТехноПерший ігровий смартфон Redmi в топовій версії подешевшав

Перший ігровий смартфон Redmi в топовій версії подешевшав

У Китаї подешевшав перший в історії ігровий смартфон «Редмі». Розмір запропонованого покупцям дисконту на топову версію К40 Game Enhanced Edition з пам’яттю на 12/256 Гб – майже 20%.

Подробиці

Нова ціна в юанях – ¥ 2199 (- ¥ 500). Вартість пристрою в перерахунку на долари – $ 344,55 замість $ 422,89, інформує MyDrivers.

Перший Придбати девайс за привабливою ціною можна до кінця сьогоднішнього дня на сайті JD.com. Розпродаж організована в рамках щорічного китайського фестивалю під назвою «618».

Особливість презентованого місяць назад ігрового смартфона – вражаючий попит на старті продажів (100 000 замовлень за першу хвилину). За словами глави «Редмі» Лу Вейбінга, цільовою аудиторією пристрою є ласа до онлайн-ігор молодь (70% покупців).

– Саме тому ми вирішили офіційно вийти в сферу ігрового кіберспорту, – заявив топ-менеджер.

За керування ігровим смартфоном відповідає медіатековскій чіпсет Dimensity 1200. Пристрій обладнаний батареєю підвищеної ємності на 5065 мА * год, має потрійну камеру з головним модулем на 64 Мп, підтримує швидку зарядку на 67W і має масу інших вражаючих можливостей, детальний огляд яких зроблений тут .

Посилання на лот – https://item.jd.com/100021211862.htm

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...