ГоловнаТехноXiaomi Mi Band 6 став більш доступним вперше після презентації

Xiaomi Mi Band 6 став більш доступним вперше після презентації

Глобальна версія «розумного» годинника Mi Band 6 доступна для покупки з 38-відсотковою знижкою. Відповідна пропозиція з’явилася в магазині «Сяомі» на «АліЕкспресс».

Покупцям пропонується комплект, до складу якого входить сам хронометр, ремінець (6 кольорів на вибір), кабель для підзарядки і інструкція користувача. Відзначається, що екран «шістки» наполовину більше в порівнянні з екраном попередньої моделі.

Доступні за акційною ціною девайси оснащені AMOLED-дисплеями на 1,56 “(60 варіантів оформлення), здатні працювати від однієї зарядки до 14 діб, підтримують 30 режимів спортивних активностей, зберігають стійкість від води на глибинах до 50 м і можуть за запитом надавати звіти про функціонування людського організму в будь-який час доби (проінформувати власника про рівень насичення крові киснем, про якість дихання під час сну і т.д.)

Акційна вартість Mi Band 6 варіюється від $ 43,80 до $ 47,57. У разі неотримання товару в 75-денний термін, гроші покупцеві будуть повернуті, якщо затримка виникне з вини транспортних компаній годинник дістанеться замовнику безкоштовно.

Xiaomi резко снизила цены на Mi Band 6

Посилання на лот — https://aliexpress.ru/item/1005002404219431.html?utm_source=ixbtcom

Кілька днів тому розробники Mi Band 6 випустили оновлення, завдяки якому власники девайса отримали можливість формувати і відправляти текстові повідомлення. Детальніше про цю та інші привнесені апдейтом опції можна почитати тут.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...