ГоловнаБанкінгMonobank обійшов Приватбанк за темпами видачі споживчих кредитів

Monobank обійшов Приватбанк за темпами видачі споживчих кредитів

«Універсал Банк» став найуспішнішим «роздавачем» кредитів населенню за підсумками стартового триместру цього року. Вийти на 1-е місце вдалося завдяки активності підконтрольного «монобанк». Про це повідомляється в оприлюдненій напередодні статистиці НБУ.

Подробиці

Сукупний обсяг наданих банківських кредитів фізособам  за підсумками I кварталу досяг ₴ 157 млрд (+ ₴ 8,4 млрд або 5,7%) *.

Майже третину приросту забезпечив «Універсал Банк» (+ ₴ 2,894,2 млрд). Друге місце, з майже 1,7-кратним відставанням від лідера, дісталося «Приватбанку» (+ ₴ 1,724,3 млрд). На «бронзовій» сходинці імпровізованого п’єдесталу розташувався ПУМБ (+ ₴ 880,4 млн).

Замикають ТОП-5 «Ощадбанк» і «А-Банк» (+ ₴ 659,1 млн і +529,3 млн відповідно).

Іншими учасниками верхньої десятки стали банки «Укргаз», «Ідея», «Кредо», «Альфа» і ОТП.

Monobank обійшов Приватбанк за темпами видачі споживчих кредитів

* У статистиці мова йде про чистий портфель, без урахування резервів. За абсолютним же портфелем «монобанк» відстає від «Приватбанк» (1-е місце) і «Альфа-Банк» (2-е).

За темпами приросту автокредитування як і раніше лідирує «Ощадбанк», а в іпотечному сегменті домінують «Укргазбанк» і «Кредобанк».

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...