ГоловнаТехноXiaomi почала блокувати користувачів, які скаржилися на серйозні проблеми Mi 11

Xiaomi почала блокувати користувачів, які скаржилися на серйозні проблеми Mi 11

«Сяомі» почала блокувати користувачів, які скаржилися на некоректну роботу Mi 11. Поки в бан відправляються найактивніші користувачі соцмереж, інформує Gizmochina.

Основні претензії споживачів до базової версії Mi 11 – надмірне нагрівання, високе енергоспоживання і не настільки тривала, як було обіцяно, автономність. Раніше було оголошено про часті виходи з ладу материнських плат (подробиці тут). Цього тижня китайські соцмережі заполонили скарги про небажання «одиннадцяток» взаємодіяти з Wi-Fi. Судячи зі скарг, смартфони відмовляються приймати відповідний сигнал.

Xiaomi почала блокувати користувачів, що скаржаться на якість збірки Mi 11

Проблеми з Wi-Fi розробники коментувати не поспішають. Користувачі ж щосили ворожать про причини збою. Одні вважають, що баг обумовлений конструктивними недоліками материнської плати. Інші заявляють про людський фактор (неправильно припаяний модуль Wi-Fi до материнської плати). Треті впевнені, що аргумент №2 – це повна маячня (мовляв, паяння проводиться з використанням особливого сплаву олова з температурою плавлення близько 300 ° C, відповідно нагрівання «материнки» навіть до 100 ° C не вплине на якість кріплення модуля до плати). Четверті доповнюють аргументи прихильників третьої точки зору словами про те, що модулі Wi-Fi і Bluetooth інтегровані в один і той же чіп, а значить перегрів останнього повинен привести до збоїв Bluetooth, чого в даний час не спостерігається.

Xiaomi почала блокувати користувачів, що скаржаться на якість збірки Mi 11

За даними Gizmochina, адміністратори офіційних паблік Xiaomi почали банити споживачів, які звинувачують співробітників складальних цехів в бракованій продукції, і саботажі. Офіційних коментарів розробника про проблеми з модулями Wi-Fi поки немає.

Майже всі перераховані вище збої стосуються базової версії Mi 11. Претензій до якості Mi 11 Pro набагато менше. Кількість скарг на Mi 11 Ultra обчислюється одиницями.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...