ГоловнаТехноПерші зображення перспективного смартфона BlackBerry Key 3 5G

Перші зображення перспективного смартфона BlackBerry Key 3 5G

Американська компанія OnwardMobility, що володіє ліцензійними правами на канадську торгову марку BlackBerry, готується відродити смартфону славу іменитого бренду. Обраний для цього спосіб – випуск андроїд-пристроїв з підтримкою 5G. Рекламні зображення новинки і тематичне відео опублікував нідерландський медіа-ресурс LetsGoDigital (доступні для ознайомлення нижче).

Перші зображення перспективного смартфона BlackBerry Key 3 5G

З березневої бесіди гендиректора OnwardMobility і екс-функціонера Microsoft Пітера Франкліна з газетярами з Nikkei Asia випливає, що новий смартфон BlackBerry отримає, поряд з комунікаціями п’ятого покоління, фізичну клавіатуру укупі з «першокласною камерою».

У числі інших достоїнств перспективного дітища заявлені поліпшений захист даних, виняткова конфіденційність і найвища кібербезпека. Більш детальну інформацію про девайс Франклін пообіцяв розкрити в найближчі місяці.

Перші зображення перспективного смартфона BlackBerry Key 3 5G

Розроблюваний BlackBerry пристрій може з’явитися в продажу під назвою Key 3. Про це журналістам LetsGoDigital розповів причетний до проекту графічний дизайнер Concept Creator (Джермейн Сміт). За його словами, BlackBerry Key 3 5G (2021) буде «упакований» в корпус з заокругленим екраном і отримає потрійну камеру.

Про характеристики, ціну і дату виведення пристрою на ринок Сміт промовчав, залишивши право на опис можливостей перспективної новинки згаданому раніше, Пітеру Франкліну.

Справка Prostomob

Компанія BlackBerry заснована в 1984 році під ім’ям Research In Motion (скор. RIM). Ім’я батька-засновника – Майк Лазарідіс (на той момент – студент розташованого в канадському Онтаріо Університету Ватерлоо). Перехід на діючий бренд датований 2013 роком.

Перші зображення перспективного смартфона BlackBerry Key 3 5G

Спеціалізація компанії – розробка смартфонів і, до 2016 року, однойменної операційної системи (її остання версія – Blackberry 10). З 2017 року по теперішній час смартфони канадського бренду працюють на ОС «Андроїд».

Акції BlackBerry різко пішли вгору в 2020 році після врегулювання судових «розбірок» з Facebook. Тяганина в суді Лос-Анджелеса тягнулася з 2018 року. Канадці звинувачували американську соцмережу в крадіжці технологій. Так, на одному із засідань представник позивача заявив, що система обміну миттєвими повідомленнями, яка застосовується в фейсбук-месенджері, була розроблена BlackBerry в той час, коли засновник «Фейсбуку» Марк Цукерберг жебракував в гуртожитку Гарвардського Університету.

Перші зображення перспективного смартфона BlackBerry Key 3 5G

Пізніше судові розгляди перекочували в ФРН та інші країни ЄС.

На новинах про врегулювання розбіжностей капіталізація BlackBerry за лічені години зросла відразу на 20%.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...