ГоловнаТехноОпубліковані перші фото Xiaomi Mi 12 Ultra

Опубліковані перші фото Xiaomi Mi 12 Ultra

Інсайдери розсекретили зовнішній вигляд і характеристики камери Mi 12 Ultra. Ця модель повинна прийти на зміну недавно презентованому аналогу з цифрою 11 в назві. «Витік» організував відомий постійним читачам нашого порталу персонаж під ніком Ben Geskin (його минулі пророцтва зібрані тут).

Цей завсідник «Твіттера» вчора з різницею о дванадцятій годині «вивалив» у себе на сторінці відразу два знімки перспективного пристрою. В описі до першого фото експерт згадав про наявність у Mi 12 Ultra підекранної селф-камери, заднього AMOLED-дисплея на 1,5 “, 50-мегапіксельного« ширіка »з датчиком Samsung GN3 на 1”, 10-кратного оптичного зума і портретного режиму з 3-кратним зумом.

Опубликованы первые фото преемника недавно дебютировавшего Mi 11 Ultra

Друге фото, що з’явилося незадовго до півночі, супроводжується написом «Ви тільки гляньте, наскільки він круто виглядає».

Опубліковані перші фото наступника недавно дебютував Mi 11 Ultra

Публіка, яка відписалась під твітами, розділяє захоплення автора інсайда. Коментатор з ніком Распутін дав свій прогноз про можливості Mi 12 Ultra.

«Ось моє припущення:

  • Snapdragon 890 або 895 (в цьому або в наступному році);
  • 1x 3,1 ГГц в діапазоні 5G з 256 ГБ простору + 12 ГБ або 512 ГБ + 16 ГБ ОЗУ;
  • LPPDR5 + UFS 2.1;
  • частота відображення 120 Гц;
  • цінник: 1400€/1600$», –

написав «однофамілець» розбещувача останньої російської цариці.

Опубліковані перші фото наступника недавно дебютував Mi 11 Ultra

Нагадаємо, що нещодавно презентований Mi 11 Ultra спровокував справжній фурор на ринку смартфонів. Виявилося, що одна лише «материнка» пристрою коштує дорожче більшості сучасних гаджетів. Про інші якості вдосконаленої «одинадцятки» можна почитати тут.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...