ГоловнаТехноrealme спростовує звинувачення в фальсифікації результатів тестування realme GT

realme спростовує звинувачення в фальсифікації результатів тестування realme GT

Український підрозділ «Ріалмі» прокоментував вчорашні звинувачення AnTuTu в «накрутці» результатів нового флагмана realme в ході тестування на продуктивність. Спікери представництва категорично відкинули звинувачення в підробці, підтасовуванні, фальсифікації і зажадали від сервісу повернути результати смартфона в підсумкову базу даних.

– Компанія «Ріалмі» вказує на безглуздість висунутих звинувачень і наполягає на коректному результаті первинного тесту. Топ-менеджери бренду ведуть переговори з керівництвом «АнТуТу» на цей рахунок, – наголошується в коментарі представників офісу.

Причина конфлікту – безпрецедентно високий результат GT в ході вчорашніх випробувань. Дебютувавший на початку цього місяця флагман realme набрав 750 000 пунктів. Фахівці AnTuTu запідозрили виробника в маніпуляціях.

В українському представництві «Ріалмі» підкреслили, що сервіс «АнТуТу» до сих пір не представив покладених в основу тестування стандартів, критеріїв та гайдлайнів.

– Швидше за все, мова йде про банальне нерозуміння. Розраховуємо, що в ході переговорів розбіжності будуть усунені, – пояснили в російському представництві виробника.

Офіційна презентація realme GT відбулася 04 березня. Особливість новинки – робота від новітнього чіпсета Snapdragon 888. Детальні характеристики пристрою наведені тут.

AnTuTu – китайський сервіс, що оцінює смартфони за різними критеріями (продуктивності, ємності акумуляторів, якістю зйомки і т.д.) За результатами аналізу формуються рейтинги, які публікуються в перших числах кожного місяця. Більше інформації – в цьому розділі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...