ГоловнаБанкінгMonobank виводить оплату в ресторанах і кафе на новий рівень

Monobank виводить оплату в ресторанах і кафе на новий рівень

Один з прогресивних українських банків Monobank запустив новий сервіс, який дозволяє клієнтам швидко розраховуватись в кафе і ресторанах за допомогою програмного забезпечення Mono.

Monobank представив сервіс швидкого розрахунку в ресторанах і кафе

Тепер вам не потрібно чекати офіціантів з терміналом. Достатньо лише виконати кілька простих дій прямо біля столика:

  • відсканувати QR-код на столику або потрусити смартфоном з запущеним додатком банку;
  • вибрати необхідний ресторан зі списку;
  • ввести номер столика;
  • звірити суму і сплатити.

Співзасновник банку Олег Горохівський анонсував сервіс в Telegram-каналі. В рахунок можна додати і чайові офіціантам. За словами Горохівського, вся процедура займає менше хвилини. Також зазначається, що після оплати рахунок можна розділити на кілька людей. Для цього передбачена функція Split Bill.

Monobank представив сервіс швидкого розрахунку в ресторанах і кафе

Для бізнесу від нового сервісу Monobank теж є переваги. Їх ви можете побачити на зображеннях нижче. Комісія складає 2% від суми чека.

Monobank представив сервіс швидкого розрахунку в ресторанах і кафе

Поки що список закладів, де можна скористатися новою функцією, дуже скромний. Причому працює сервіс тільки в Дніпрі, Києві та Харкові.

Monobank закликає партнерів залишати заявку на підключення сервісу. Зробити це можна на окремій сторінці на офіційному сайті банку, перейшовши за цим посиланням.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...