ГоловнаТехноЗа останні 30 смартфонів Xiaomi отримали MIUI 12

За останні 30 смартфонів Xiaomi отримали MIUI 12

Китайський техногігант Xiaomi оновив більше трьох десятків смартфонів до нової версії програмного забезпечення MIUI 12. Актуальна збірка прошивки стала доступна для 31 моделі в різних регіонах, включно з Україною.

Глобальна версія MIUI 12 вийшла на флагманський смартфон нового покоління Xiaomi Mi 11, який обладнаний чіпсетом Snapdragon 888. Він працює на операційній системі Android 11. Також Android 11 вже стала доступна для флагмана 2019 року Xiaomi Mi 9T Pro.

А ось модель Xiaomi Mi 9 хоч і теж оснащується 7-нанометровим процесором Snapdragon 855, навіть після оновлення прошивки залишилася на Android 10. Крім того, глобальна версія оболонки MIUI 12 «прилетіла» на Xiaomi Mi 10 Pro, флагман минулого року зі Snapdragon 865 і Android 11. Також оновлення доступно для Redmi 9A і POCO X3 NFC.

Європейська версія MIUI 12 теж вийшла на Redmi 9A. Разом з ним актуальну збірку отримали і інші бюджетники. Наприклад, Redmi 9AT, Redmi Note 8 Pro, Mi 9 Lite, Redmi 9T і Redmi Note 8. Недавня новинка Redmi Note 10 Pro теж обзавелася оновленням. Також в списку Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10T Lite і Mi MIX 3 5G.

Найбільше смартфонів отримали актуальну версію MIUI 2 в Китаї. Стабільна прошивка стала доступна не тільки для новинок Redmi K40 / 40 Pro / 40 Pro +, але і для більш старих моделей. Наприклад, для Mi CC9 Pro, Redmi K20, Redmi K30 4G і 5G, Redmi K30S і Redmi K40 Ultra. Також в списку моделі Redmi Note 9 Pro 5G, Redmi 10X 5G і Redmi 10X Pro 5G.

На завершення додамо, що в Індії стабільна MIUI 12 «прилетіла» на Redmi Note 10 Pro Max і POCO X2. У Росії ж оновлення вийшло на Xiaomi Mi Note 10 Lite і Redmi 9.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...