ГоловнаСтатті5 додатків, щоб стати більш спортивним

5 додатків, щоб стати більш спортивним

Технології зробили наше життя настільки простіше, що відмовки в стилі «немає грошей на абонемент на фітнес», «спорт – добре, але у мене немає часу» більше не працюють. Спортом стало займатися набагато легше завдяки величезній кількості мобільних додатків – особистих тренерів, які вмістилися в ваших гаджетах. Ми зібрали для вас 5 додатків, щоб почати займатися спортом прямо зараз.

  1. RunKeeper

Ми не будемо перераховувати всі плюси бігу підтюпцем, але ранкова пробіжка зможе зарядити вас на цілий день, а вечірня – розслабити голову після важкого дня. Однак не варто забувати: бігати треба з розумом! RunKeeper – мабуть, найпопулярніший додаток для любителів бігу. Воно дозволяє відстежувати пересування по карті, тривалість, швидкість і т.д. Є програми для новачків і професіоналів. Для кожного рівня існують звукові підказки. Є система досягнень, яка мотивує бігунів.

  1. NikeTrainingClub

Займатися одному складно, згодні. Але додатків, які можуть замінити людині фітнес-тренера існує безліч. NKT – приклад такого додатка. Більш того, це ціла соціальна мережа. За соціальну інтеграцію відповідає система Nike +, в якій можна додавати друзів, створювати своє спортивне коло спілкування, ділитися результатами і обговорювати тренування. У додатку можна знайти не один десяток тренувальних комплексів, велика частина з яких розрахована на заняття з власною вагою. Головні недоліки – велика вага додатка і необхідність реєстрації.

  1. 7 хвилин вправ

У цьому додатку функціонал набагато простіше. Воно дозволяє планувати процес на місяць вперед і веде статистику занять, розраховує ІМТ, має звуковий супровід тренувань. З мінусів: реклама в самому додатку, неможливість створити своє тренування і невелика кількість готових програм тренувань.

  1. SleepCycle

Один з важливих компонентів здорового способу життя – здоровий сон. Цей додаток – «розумний» будильник, який буде чітко стежити за часом прокидання і пробудження. Проаналізує дані, спрогнозує фази сну і розбудить саме в максимально комфортний період часу. Наприклад, якщо вам потрібно прокинутися о 8 ранку, то будильник задзвенить в проміжку від 7:45 до 8:15. Всю інформацію про сон додаток збереже, що дозволить краще вибудувати режим дня.

  1. Рейтинг Букмекерів

Для того, щоб не просто почати займатися спортом, а створити спортивний лайфстайл, необхідно бути в курсі подій спортивної сфери в цілому. Це мобільний додаток сайту Рейтинг Букмекерів , за допомогою якого можна стежити за головними новинами світу спорту. Крім того, представлені прогнози експертів на актуальні спортивні події. Варто відзначити приємний дизайн програми. Головний мінус – немає можливості сортувати новини і редагувати стрічку «під себе». Воно відмінно підходить для того, щоб бути в курсі порядку і не випадати з актуального інформаційного поля.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...