ГоловнаСтаттіТОП-15 мобільних додатків для подорожей

ТОП-15 мобільних додатків для подорожей

Сьогодні самостійні подорожі знайшли новий рівень. Всі послуги турагентств, по суті, вміщаються в одному смартфоні. Маючи при собі правильний набір мобільних додатків, можна без проблем облетіти земну кулю без сторонньої допомоги. А ще грамотна добірка допоможе заощадити гроші і час при підготовки до вояжу. Отже, ТОП-15 додатків, які must have кожний турист.

Квитки

Skyscanner – додаток з пошуку і порівняння цін авіаквитків. Ресурс співпрацює з близько 1200 компаніями. Клієнти можуть відфільтрувати запит у напрямку подорожі, класу обслуговування та тарифами. Сервіс також пропонує послуги з підбору готелю і прокату авто.

Aviasales – один з найбільших пошуковиків авіаквитків, в тому числі чартерних рейсів і лоукостів. Вартість квитків при видачі в запиті остаточна без прихованих комісій.

Tripmydream – сервіс допомагає спланувати маршрут і вибрати авіаквиток по найприйнятнішою ціною. Тут працюють без націнок. Ви купуєте квитки по прайсу, запропонованому продавцем. А форуми і статті розкажуть про все до найдрібніших деталей.

Страховка

Hotline.finance – зараз це єдиний додаток для покупки і зберігання страховок в Україні. Головне достоїнство – страхування подорожей онлайн без посередників. З корисних функцій – можливість порівняти ціни від топових страховиків і купити поліс онлайн. При цьому договір зберігається в акаунті, а контакти асистансу доступні туристу навіть в режимі офлайн.

Житло

Booking.com – сервіс інтернет-бронювання готелів по всьому світу. Користувачам пропонується більш 1,5 млн варіантів розміщення. У додатку є фільтри за ціною, оцінці за відгуками, швидкості Wi-Fi і іншим важливим особливостям.

Airbnb – мобільний додаток для тих, хто шукає унікальні апартаменти своєї мрії. Покриває 191 з гаком країну світу. Програма стане в нагоді як туристам, так і орендодавцям, які хочуть здавати житло.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...