ГоловнаТехно RUНовая доступная электроотвертка Xiaomi с 12 битами способна закрутить 1000 винтов за...

Новая доступная электроотвертка Xiaomi с 12 битами способна закрутить 1000 винтов за один заряд

В сентябре прошлого года Xiaomi на платформе Youpin профинансировала электрическую отвертку с прямой ручкой HOTO Monkey. Цена краудфандинга составила 159 юаней. Окончательный сбор превысил 4 миллиона, что эквивалентно продаже более 25 000 комплектов. Предыдущий набор электроотверток Mijia производился той же компанией. На старте продаж в Китае за отвёртку просили 199 юаней ($ 30), а теперь она получила скидку и продается всего за 169 юаней ($ 26).

Подробности

Рукоятка викрутки виготовлена з пластику + м’якої гуми для забезпечення міцності, запобігання прослизання в спітнілих руках. Корпус виконаний, як єдине ціле і гвинти на ньому не видно. На нижній частині розміщений порт USB Type-C. Є вбудований акумулятор ємністю 1500 мАг, який здатний закрутити 1000 гвинтів при повній зарядці.

Він має перемикач і трехскоростний механізм регулювання крутного моменту. Максимальний крутний момент на третій передачі становить 4 Н, а максимальний обертовий момент – до 8 Н.

Доступная отвертка Xiaomi

Ручка регулювання крутного моменту має вбудовану інтелектуальну мікросхему, яка може точно контролювати крутний момент. Вона має механічну конструкцію, схожу на кільце фокусування камери.

Нижня частина з контейнером для зберігання, являє собою головку викрутки з 12 бітами довжиною 50 мм. Вони виготовлені зі сталі S2 і всі головки біти магнітні.

Родзинкою є те, що попереду є коло світлодіодних безтіньові ліхтарів. Кнопки також підсвічуються, що зручно в темряві. Вони автоматично гаснуть через 10 секунд після відпускання кнопки.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...