ГоловнаТехноПредставлений Redmi Projector 3 Pro з 470 CVIA люменами, роздільною здатністю 1080P...

Представлений Redmi Projector 3 Pro з 470 CVIA люменами, роздільною здатністю 1080P і HyperOS

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія Xiaomi випустила на китайський ринок новий проектор під назвою Redmi Projector 3 Pro. Ціна проектора становить 1499 юанів (210 доларів США), і з сьогоднішнього дня він виставлений на продаж на JD.com.

Подробиці

Redmi Projector 3 Pro може похвалитися яскравістю 470 люменів CVIA, сертифікованою SGS на точність і відповідність специфікаціям, що забезпечує «живе» та яскраве зображення. Проектор для підтримки плавного відтворення відео та інтелектуальних функцій побудовано на основі:

  • чотирьохядерного процесора Amlogic T950D4 із тактовою частотою 1,9 ГГц;
  • 1,5 ГБ оперативної пам’яті;
  • 32 ГБ накопичувача.

Проектор підтримує фізичну роздільну здатність 1080P із коефіцієнтом фокусування 1,25:1, що дозволяє використовувати розмір екрана від 45 до 120 дюймів. Пристрій оснащено новим герметичним оптичним двигуном Xiaomi та системою охолодження з трьома турбінами, яка гарантує довговічність, запобігає накопиченню пилу та забезпечує ефективну роботу за рівня шуму 26 дБ(А).

Цей проектор містить HD-камеру та модуль лазерного датчика ToF, які працюють з алгоритмами на основі штучного інтелекту, щоб запропонувати розумні функції, такі як автоматичне фокусування, всенаправлена ​​корекція та уникнення перешкод на екрані.

Проектор сертифікований SGS для слабкого синього світла та використовує зображення з дифузним відображенням для фільтрації короткохвильового синього світла, що підвищує комфорт під час тривалих сеансів перегляду.

Крім того, проектор оснащено двома динаміками потужністю 6 Вт, які забезпечують покращене звучання з цифровим підсиленням для неймовірної якості звуку.

Пристрій інтегрує HyperOS Connect від Xiaomi для безперешкодного керування іншими розумними пристроями Xiaomi. Це дає змогу синхронізувати проектор з іншими пристроями розумного дому, такими як освітлення та штори, які можуть автоматично реагувати на ввімкнення проектора, створюючи оптимізоване середовище для перегляду в кінотеатрі.

Redmi Projector 3 Pro також підтримує багатоекранну трансляцію, що дозволяє користувачам проектувати контент зі смартфонів, планшетів і комп’ютерів. Він також може передавати аудіо із зовнішніх пристроїв за допомогою Bluetooth.

Стрічка новин: