ГоловнаТехноСхожі на Apple Watch «розумні» Xiaomi Smart Band 9 Pro вперше показали...

Схожі на Apple Watch «розумні» Xiaomi Smart Band 9 Pro вперше показали на рендерах

Лише через кілька місяців після запуску Smart Band 9, Xiaomi, готується до ще однієї ітерації – Smart Band 9 Pro. Незважаючи на те, що з моменту випуску Band 8 Pro, не минуло й року, неофіційні рендери свідчать про те, що Band 9 Pro вже на горизонті. У порівнянні з його безпосереднім попередником, Band 8 Pro, зміни (принаймні в дизайні) здаються дуже мінімальними.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Найпомітнішою зміною дизайну є сам дисплей. На рендерах зображено злегка вигнутий дисплей, який відрізняється від плоскої панелі Band 8 Pro. Ремінець також здається дещо покращеним: застібка тепер розташована ближче до краю, подібно до дизайну Apple Watch. Окрема кнопка, яка, ймовірно, використовується для навігації, зберігає свою звичну форму.

Xiaomi Smart Band 9 Pro

Найбільшою естетичною зміною може стати бічна рама. Зникла глянцева металева обробка Band 8 Pro, її замінила більш матова текстура Band 9 Pro. Рендери також натякають на більший дисплей із вужчими рамками, хоча це важко сказати остаточно без підтверджених розмірів.

Xiaomi Smart Band 9 Pro

Судячи з витоку рендерів, Band 9 Pro, ймовірно, буде випущено принаймні в трьох кольоріах: сріблястому, чорному та золотому.

Хоча офіційні характеристики не розголошені, ми можемо використовувати Band 8 Pro як потенційний еталон. Він мав 1,74-дюймовий AMOLED-дисплей із роздільною здатністю 480 x 336, частотою оновлення 60 Гц і максимальною яскравістю 600 ніт для читання на сонячному світлі.

Xiaomi Smart Band 9 Pro

Band 8 Pro також має функції відстеження стану здоров’я та фізичної форми:

  • безперервний моніторинг пульсу та кисню в крові;
  • відстеження стресу;
  • моніторинг сну;
  • водостійкість до 5 ATM;
  • понад 150 спортивних режимів з вдосконаленими алгоритмами він задовольнив широкий спектр уподобань щодо тренувань.

Band 9 Pro може запропонувати функції з потенційними вдосконаленнями. Можна з упевненістю припустити про появу автоматичного регулювання яскравості, GPS, різноманітних циферблатів (включно з опцією Always On Display).

Стрічка новин: