ГоловнаТехноPoco і Xiaomi знову об'єднуються, поки що на сайті

Poco і Xiaomi знову об’єднуються, поки що на сайті

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Для шанувальників бюджетного бренду Poco очікуються невеликі зміни. 31 грудня 2024 року офіційний веб-сайт Poco (po.co) буде закрито, включаючи глобальний ( /global ), а також регіональні розділи (наприклад, /uk і /fr). Не хвилюйтеся, Poco не зникає повністю. Натомість бренд розміщуватиме свої продукти та послуги на веб-сайті Xiaomi.

Подробиці

Чесно кажучи, це трохи несподіване оголошення, оскільки Xiaomi завжди підкреслювала різницю між своїми брендами – Xiaomi, Redmi та Poco.

Тим не менш, ця зміна не повинна суттєво порушити роботу Poco. Уся підтримка клієнтів, пропозиції продуктів і існуючі послуги будуть безперешкодно перенесені на офіційні веб-сайти Xiaomi (mi.com/global).

Перехід почнеться 21 жовтня — у понеділок — після чого покупки на веб-сайті Poco вже зробити буде неможливо.

Не забули й про програми лояльності. Існуючі бали Poco та бали лояльності будуть передані та залишаться дійсними в екосистемі Xiaomi. Існуючі купони також буде перевипущено до 12 грудня.

Крім того, попередні замовлення, інформація про відстеження та навіть відгуки користувачів із веб-сайту Poco будуть перенесені на платформу Xiaomi. Користувачам не потрібно буде виконувати жодних додаткових дій; все буде автоматично передано.

Після того, як веб-сайт закриється 31 грудня, спроба доступу до нього автоматично перенаправить вас на відповідну сторінку на платформі Xiaomi. На жаль, окремий додаток Poco Store не буде частиною міграції та більше не працюватиме після закриття веб-сайту.

По суті, Xiaomi оптимізує свою присутність в Інтернеті. Хоча Xiaomi оголосила Poco як незалежний бренд у 2020 році, насправді він не працював незалежно, оскільки більшість телефонів під маркою Poco дуже нагадують смартфони Redmi.

Стрічка новин: