ГоловнаТехноLogitech представила в Україні нову бездротову мишу з часом автономної роботи до...

Logitech представила в Україні нову бездротову мишу з часом автономної роботи до 12 місяців

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Logitech представила M196 Bluetooth® Mouse – просту та доступну бездротову мишу, яка спрощує роботу вдень. Завдяки швидкому та простому підключенню за лічені секунди, а також має міцній конструкції з деталями, виготовленими з переробленого пластику. Миша Logitech M196 допоможе працювати ефективніше та комфортніше, а також вирішувати щоденні завдання.

«У цифровому світі, що розвивається, зростає потреба в надійних периферійних пристроях, які легко інтегруються в наше повсякденне життя», – розповідають представники Logitech, – «Logitech M196 Mouse – це зручна бюджетна миша, яка працює, щоб допомогти вам орієнтуватися в цифровому середовищі та зосередитися на тому, що вам потрібно».

Logitech M196

Logitech M196 за лічені секунди підключається до комп’ютерів з підтримкою Bluetooth®, легко інтегруючись у цифровий робочий процес. Зручна навігація та точне керування дають змогу гнучко переглядати документи рядок за рядком. А також керувати курсором практично на будь-якій поверхні. Миша доступна в графітовому, білому та рожевому кольорах, дизайн якої пасуватиме до будь-якого робочого простору. Крім того, ця надійна миша працює до 12 місяців від однієї батареї типу АА, що забезпечує безперервну роботу. А її компактна амбідекстральна конструкція легко поміститься у будь-якій сумці. Тому є чудова можливість комфортно працювати будь-де, незалежно від того, ви лівша, чи правша.

Logitech M196

Компанія Logitech прагне створити більш сприятливий для навколишнього середовища світ, активно працюючи над зменшенням викидів вуглекислого газу в атмосферу. Усі продукти Logitech сертифіковані як вуглецево-нейтральні та використовують у виробництві поновлювані джерела енергії. Дизайн Logitech M196 – це вибір, про який ви можете не хвилюватися. Деталі миші виготовлені із сертифікованого вторинного пластику, що дає друге життя пластику зі старої побутової електроніки – 67% для графітового кольору та 66% для білого та рожевого.

Ціна та доступність

Logitech M196 Bluetooth® Mouse доступна у графітовому, білому та рожевому кольорах за ціною 449 грн у роздрібних мережах.

Стрічка новин: