ГоловнаТехноБестселер Redmi Note 14 5G готують до глобального запуску

Бестселер Redmi Note 14 5G готують до глобального запуску

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Минулого місяця Xiaomi представила Redmi Note 14 5G на внутрішньому ринку Китаю. Цей новий смартфон продовжив спадщину надзвичайно успішної серії Note, і судячи по останній інформації він з’явиться і за межами Китаю. Redmi Note 14 5G нещодавно пройшов сертифікацію.

Подробиці

Redmi Note 14 5G китайського технічного гіганта був помічений в базі даних сертифікації SDPPI Індонезії. На платформі вказаний смартфон із номером моделі 24094RAD4G разом із його псевдонімом.

Redmi Note 14 5G на SDPPI
Redmi Note 14 5G на SDPPI

Ця сертифікація надійшла через кілька днів після того, як Redmi Note 14 Pro+ отримав дозвіл на випуск в Індії. Ця ж модель навіть обійшла iPhone 16 Pro Max від Apple за популярністю. Примітно, що серія Redmi Note 14 Pro буде випущена по всьому світу з основною камерою на 200 мегапікселів.

На жаль, сертифікація не виявила жодних дрібніших деталей, таких як його технічні характеристики, тощо. Але на основі китайського запуску Redmi Note 14 5G має 6,67-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 1,5K, частотою оновлення 120 Гц і піковою яскравістю 2100 ніт. Під капотом він оснащений процесором MediaTek Dimensity 7025 Ultra SoC, який поєднується з до 12 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ внутрішньої пам’яті.

Ця модель живиться від потужного акумулятора ємністю 5110 мАг, який підтримує швидку дротову зарядку потужністю 45 Вт. Він працює на базі ОС Android 14 спеціальної оболонки HyperOS з коробки. Щодо оптики, на задній панелі є подвійна 50-мегапіксельна камера, а спереду 16-мегапіксельна камера для селфі та відеодзвінків. Серед інших важливих функцій — стереодинаміки, Bluetooth 5.3, сканер відбитків пальців, встановлений збоку, захист від води та пилу IP64, дві SIM-карти та скло Corning Gorilla Glass 5 для захисту екрана на передній панелі.

Стрічка новин: