ГоловнаТехноRealme планує скоро представити «заряджений» смартфон P1 Speed ​​5G з Dimensity 7300...

Realme планує скоро представити «заряджений» смартфон P1 Speed ​​5G з Dimensity 7300 Energy

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія Realme офіційно оголосила, що планує випустити новий смартфон серії P1 в Індії. Нова модель, про яку йде мова, буде називатися Realme P1 Speed ​​5G і матиме абсолютно новий чіпсет 5G від MediaTek.

Подробиці

В офіційному тизері китайський бренд підтвердив, що Realme P1 SPeed 5G буде представлений в Індії 15 жовтня 2024 року. Це оголошення з’явилося після того, як компанія анонсувала Realme P1 і Realme P1 Pro в Індії на початку цього року.

Ми також можемо вперше поглянути на дизайн Realme P1 Speed ​​5G відображений у тизері. Здається, він має такий самий ультратонкий дизайн, як і інші варіанти в лінійці P1, із більшим круглим модулем камери на задній панелі.

На жаль, Realme ще не розкрила повні характеристики майбутнього P1 Speed ​​5G. Хоча його останній тизер підтвердив деякі його ключові особливості. Однією з його основних характеристик є MediaTek Dimensity 7300 Energy, який, здається, є новим варіантом Dimensity 7300. Цей процесор працює в поєднанні з максимум 26 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ накопичувачем.

На передній панелі він має OLED-дисплей, який забезпечуватиме співвідношення екрана до корпусу 92,65 відсотка та частоту оновлення 120 Гц. Realme продає цей смартфон геймерам, що підтверджується режимом GT, сертифікацією TUV SUD Lag fre emobile Gaming, обіцяною підтримкою ігор зі швидкістю 90 кадрів в секунду та великою зоною охолодження 6050 мм² від VC з нержавіючої сталі. Realme P1 Energy 5G живиться від масивної батареї ємністю 5000 мАг, яка підтримує дротову швидку зарядку потужністю 45 Вт.

Стрічка новин: