ГоловнаТехноRedmi представить бюджетний ігровий планшет зі Snapdragon 8-ї серії

Redmi представить бюджетний ігровий планшет зі Snapdragon 8-ї серії

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Redmi представила Pad Pro у травні 2024 року в Китаї. Оснащений процесором Snapdragon 7s Gen 2, це найпотужніший планшет від Redmi. Однак нова публікація Weibo від надійного витоку показує, що бренд працює над новим планшетом, орієнтованим на ігри.

Подробиці

У серпні інсайдер DCS зробив публікацію на Weibo, в якій повідомляє, що Redmi працює над флагманським планшетом із компактним дизайном і РК-екраном. Тоді він стверджував, що пристрій перебуває на стадії створення прототипу. Він також стверджував, що пристрій буде презентований в 2025 році.

Redmi представить бюджетний ігровий планшет зі Snapdragon 8-ї серії

DCS, схоже, обговорює той самий пристрій у нещодавній публікації на Weibo. Цього разу він стверджує, що пристрій буде надавати перевагу іграм і матиме чіпсет Snapdragon 8-ї серії.

Що стосується продуктивності, майбутній ігровий планшет Redmi може перевершити майбутню серію флагманських планшетів Xiaomi Pad 7. Очікується, що лінійка Pad 7 включатиме дві моделі: Pad 7 і Pad 7 Pro. Згідно з повідомленнями, ці пристрої будуть працювати на чіпсетах Snapdragon 8 Gen 2 і Snapdragon 8 Gen 3 відповідно. Очікується, що обидва продукти матимуть 11,16-дюймові РК-панелі.

Nubia нещодавно випустила в Китаї ігровий планшет під назвою Red Magic Nova. Він оснащений 10,9-дюймовою РК-панеллю, чіпсетом Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version і акумулятором ємністю 10 100 мАг з підтримкою швидкої зарядки 120 Вт. Його офіційна ціна становить 3999 юанів (~565 доларів США) у Китаї.

Майбутній ігровий планшет Redmi може бути схожою пропозицією. Сподіваємось, більше деталей про пристрій з’явиться в наступних звітах. Серед іншого бюджетний суб-бренд Xiaomi працює над серією смартфонів Redmi K80, яка, ймовірно, включатиме смартфони Redmi K80e, Redmi K80 і Redmi K80 Pro. Ці пристрої можуть містити чіпсети Dimensity 8400, Snapdragon 8 Gen 3 і Snapdragon 8 Gen 4 відповідно. Очікується, що модельний ряд K80 буде представлений в листопаді в Китаї.

Стрічка новин: