ГоловнаТехноLogitech представив клавіатуру POP Icon Keys: інновації та стиль для максимальної продуктивності

Logitech представив клавіатуру POP Icon Keys: інновації та стиль для максимальної продуктивності

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія Logitech оголосила про вихід на ринок клавіатури POP Icon Keys – інноваційної, яскравої, створеної для самовираження та підвищення продуктивності! Клавіатура POP Icon Keys персоналізує робочий простір завдяки своєму ефектному дизайну та налаштуванням, які поєднують в собі стиль та неперевершену функціональність.

Подробиці

Рельєфні низькопрофільні клавіші POP Icon Keys забезпечують плавний, тихий і знайомий друк. Свіжі кольори, прозоре покриття та витончений силует клавіатури прикрасять і персоналізують будь-який робочий стіл, де б ви не працювали.

Чотири налаштовувані клавіші дій з безкоштовним додатком Logi Options+ дозволяють економити час і працювати ефективніше, легко переходити з «робочого режиму» в «режим відпочинку», отримуючи доступ до набору інструментів для підвищення продуктивності. Є можливість відкривати улюблені соціальні мережі, музичні та відеопрограми. А також запускати улюблені інструменти штучного інтелекту одним натисканням клавіші, зокрема Logi AI Prompt Builder.

POP Icon Keys

Клавіатура надає всі найбільш використовувані клавіші швидкого доступу в 1 дотик, а саме вимкнення звуку, меню емодзі, знімок екрана та інші. Такі функції можна легко персоналізувати та отримати доступ до них за допомогою безкоштовного додатку Logi Options+. Це задовольнить індивідуальні потреби робочого процесу. Клавіатура сумісна з різними операційними системами та пристроями, що дозволяє набирати текст на трьох різних комп’ютерах, телефонах або планшетах одним натисканням кнопки. А завдяки 36 місяцям роботи від батареї, клавіатура POP Icon Keys забезпечує тривалу надійність і безперервну продуктивність.

POP Icon Combo поєднує в собі клавіатуру POP Icon Keys та мишу POP Mouse, яка оснащена коліщатком SmartWheel для точної навігації та технологією Silent Touch. Таким чином, миша усуває 90% шуму при натисканні. Ідеальний помічник клавіатури, миша POP Mouse оснащена двома кнопками дій, які можна налаштувати за допомогою програми Logi Options+. Це допоможе легко перемикатися між режимами роботи та розваг. До того, завдяки батареї , якої вистачає на 24 місяці, та можливості підключення та перемикання між трьома пристроями, ви зможете працювати довше з цією сучасною, компактною та лаконічною мишею.

POP Icon Keys

Відкрийте для себе майбутнє персоналізації та ефективності робочого місця з клавіатурою POP Icon Keys і мишею POP Mouse, де стиль і дизайн поєднуються з інноваціями, щоб перетворити ваш творчий і продуктивний простір.

Дизайн для сталого розвитку

За допомогою POP Icon Keys і POP Mouse користувачі можуть покращити стиль свого робочого простору та підвищити продуктивність. Девайси були розроблені з урахуванням принципів сталого розвитку. У пластикових деталях клавіатури POP Icon Keys і миші POP Mouse використовується перероблений пластик – від 37% до 70%. Відсоток залежить від кольору. Такий підхід використовується для підвищення ефективності виробництва та зменшення вуглецевого сліду продукту. Крім того, паперове пакування виготовляється з сертифікованих FSC™ лісів та інших контрольованих джерел.

POP Icon Keys

Доступність та ціна

Клавіатури POP Icon Keys будуть доступні в рожевому/білому, помаранчевому/білому, графітовому/зеленому, бузковому/білому та графітовому/білому кольорах у жовтні 2024 року за ціною 2699 грн. Клавіатура POP Icon Combo – за 3499 грн, а миша POP – за 1299 грн.

Стрічка новин: