ГоловнаТехноXiaomi 15 отримає великий акумулятор

Xiaomi 15 отримає великий акумулятор

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Майже рік тому Xiaomi 14 дебютував як чудова альтернатива флагманам. Його LTPO-екран, потужний процесор Snapdragon 8 Gen 3 або 50-мегапіксельна камера зробили його одним із найцікавіших Android-смартфонів, хоча були й недоліки, як от наприклад акумулятор на 4610 мАг.

Подробиці

Xiaomi завжди встановлювала акумулятори високої ємності у свої телефони Redmi, тоді як моделі, які випускає сам бренд Xiaomi, трохи страждали від автономності. На щастя, це зміниться з появою Xiaomi 15 .

Як повідомляє ЗМІ XiaomiTime, новий Xiaomi 15 буде представлений протягом останніх кількох тижнів жовтня. У ньому нарешті буде встановлений акумулятор ємністю 5400 мАг із підтримкою швидкої зарядки 90 Вт і бездротової 50 Вт. Таким чином, він намагатиметься позиціонувати себе серед найкращих варіантів на ринку серед тих, хто шукає не лише чудову продуктивність і хорошу камеру, але й велику автономність.

Крім того, екран Xiaomi 15 знову матиме менший розмір, ніж зазвичай. Хоча переважна більшість смартфонів має 6,67-дюймовий екран, це нове покоління принесе 6,3-дюймову панель.

Стрічка новин: