ГоловнаТехноНові плани Xiaomi позбавлять її смартфони найпопулярнішої функції

Нові плани Xiaomi позбавлять її смартфони найпопулярнішої функції

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

HyperOS принесла з собою важливі зміни, ми говоримо не лише про візуальні та функціональні зміни, які представляє ця нова оболонка порівняно з MIUI, а й про внутрішні. Політика Xiaomi змінилася, і, очевидно, вона відобразиться не лише в Китаї , але й у решті світу.

У вересні минулого року Xiaomi попрощалася з можливістю відкривати завантажувач своїх телефонів. Рішення, якому більшість користувачів, мабуть, не надали значення, оскільки воно торкнулося лише китайського ПЗУ HyperOS, але з часом воно також буде поширене на глобальне ПЗУ, тобто практично на всі смартфони компанії.

Xiaomi заблокує можливість відкриття завантажувача всіх своїх смартфонів у 2025 році
Це по суті менеджер завантаження Android, така собі зв’язка між операційною системою і апаратним забезпеченням, що дозволяє розширити можливості смартфонів Xiaomi. Можливість відкрити його дозволяє встановлювати інші ПЗУ, такі як LineageOS або Xiaomi EU. Це давало другий шанс смартфону, коли він позбавлявся офіційної підтримки.

Все вказує на те, що це рішення буде прийнято на початку 2025 року з появою HyperOS 2.0. На даний момент Xiaomi не коментує це питання.

Стрічка новин: