ГоловнаСтаттіВиробник смартфонів HMD став глобальним партнером ФК «Барселона»

Виробник смартфонів HMD став глобальним партнером ФК «Барселона»

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Флік, Ромеу, Віктор, Олмо, Робак… за останні місяці у ФК “Барселона” з’явилося чимало гучних нових імен. Компанія Human Mobile Devices (HMD) стала Глобальним спонсором ФК “Барселона”.

На сторінках у соціальних мережах Human Mobile Devices (HMD) та ФК “Барселона” з’явилося відео, в якому перукар Ламіна Ямаля, Сауль Перегріна, вистригає всесвітньо відомий герб ФК “Барселона” поруч із логотипом Human Mobile Devices (HMD) на потилиці фаната, щоб оголосити про укладення трирічної партнерської угоди. У відео також фігурує смартфон від Human Mobile Devices, HMD Skyline у кольорі Blue Topaz. Робота перукаря над складним малюнком зайняла дві години.

HMD стала глобальним партнером ФК «Барселона»

Сауль Перегріна, зірковий перукар, нещодавно підстриг Ламіна Ямаля, і відео випускника Молодіжної академії ФК “Барселона” (La Masia) набрало у TikTok 7,5 мільйонів переглядів. Цього разу компанія Human Mobile Devices (HMD) посадила в крісло відомого перукаря фаната клубу – Іньїго, щоб відтворити приголомшливий витвір мистецтва гоління, який поєднує логотипи двох брендів.

Відео, яке неодмінно викличе ажіотаж у соціальних мережах, відзняте під керівництвом фанатів, розповідає про молодого 20-річного вболівальника “Барси”, який у справжньому каталонському стилі заходить до традиційної районної перукарні, щоб підстригтися і поговорити про футбол.

Одягнений у вільні джинси та нову домашню футболку ФК “Барселона”, молодий хлопець показує перукареві фотографію, ніби кажучи: “Це те, що я хочу”, перш ніж перукар – Сауль Перегріна – візьметься за ножиці. Після серії крупних планів камера віддаляється, щоб показати готову зачіску, на якій видно логотип Human Mobile Devices (HMD) і герб ФК “Барселона”, виголений на потилиці юнака.

Перукар піднімає дзеркало, щоб продемонструвати свою роботу, і молодий чоловік киває на знак схвалення, перш ніж вони обидва дістануть свої смартфони HMD Skyline і зроблять селфі, щоб поділитися ними зі своїми друзями.

Початкова трирічна угода, яка передбачає, що Human Mobile Devices (HMD) стане Глобальним та Офіційним партнером ФК “Барселона”, покликана підвищити обізнаність про Human Mobile Devices (HMD) – компанію, якій ще не виповнилося 10 років, але яка вже є найбільшим європейським виробником смартфонів – насамперед завдяки можливостям цифрової реклами на Олімпійському стадіоні, а потім і на Spotify Camp Nou, коли він знову відкриється наприкінці сезону. Партнерство між двома брендами виходить за рамки футболу, оскільки охоплюватиме також підтримку баскетбольної, гандбольної та хокейної команд ФК “Барселона”.

Головні новини: