ГоловнаСтаттіТоп-3 пристроїв, які зроблять ваше літо продуктивнішим

Топ-3 пристроїв, які зроблять ваше літо продуктивнішим

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Літо — найвдаліший час не лише для відпочинку, а й для перевтілення робочого простору. Погодьтесь, щоб насолоджуватися своєю роботою або розвагами на комп’ютері, необхідно мати під рукою якісні комп’ютерні аксесуари. Незалежно від того, працюєте ви вдома чи на пледі в парку, новинки від Logitech забезпечать вам зручність, функціональність та задоволення від роботи з комп’ютером.

Вражаюче звучання

Бездротові навушники Logitech Zone 300 мають два мікрофони з системою шумозаглушення. Покращені динаміки зроблять ваш голос чітким, а якість звуку — високою. До 30 метрів робочої відстані дозволяють вільно рухатися та залишатися підключеним під час роботи чи прослуховування.

Гарнітура виконана в зручному дизайні, має вагу всього 122 г. Це дозволяє працювати з комфортом впродовж усього дня. Особливо враховуючи те, що заряду батареї вистачить майже на 20 годин прослуховування та 16 годин розмов. При відсутності необхідності відволікатись на підзарядку зростає продуктивність роботи.

Щоб повністю зарядити пристрій, залиште його підключеним до зарядки всього на 2 години. А щоб продовжити розмову по гарнітурі ще на 1 годину, підключіть навушники до зарядки на 5 хв. Працюйте та відпочивайте, насолоджуючись вражаючим звуком та комфортним використанням новинки від Logitech.

Швидка реакція

Набір Logitech Pebble 2 Combo

Набір Logitech Pebble 2 Combo складається із миші та клавіатури, виконаних в унікальному яскравому дизайні. Це компактні аксесуари, готові до великих звершень. Портативні клавіатура та миша з легкістю поміщаються в сумку, з ними можна працювати в будь-який час та в будь-якому місці.

Для зручності користувачів доступна функція перемикання між трьома пристроями. А спеціальні клавіші дозволять вам миттєво отримати доступ до знімку екрана, пошуку, голосового диктування, меню емодзі та інших функцій. Працювати стане легше, швидше і продуктивніше!

Глибокі низькопрофільні клавіші забезпечать вам комфортний та тихий друк, схожий на роботу на ноутбуці. А високий діапазон чутливості миші сприятиме швидкому курсуванню по екрану. Набір має до 36 місяців автономної роботи, завдяки чому ви зможете працювати довше і без турбот.

Чітке зображення

Камера Logitech Brio 300

Камера Logitech Brio 300 — це стильний і компактний пристрій з унікальним вкрапленим дизайном. Він пасуватиме до будь-якого робочого простору. Також пристрій має вбудовану затворку конфіденційності, щоб повністю заблокувати камеру, коли вона не використовується. Готові зустрітись з колегами online? Просто поверніть затворку!

Веб-камера має роздільну здатність 1080p і включає автоматичну корекцію освітлення. Завдяки технології RightLight 2 ви будете виглядали якнайкраще під час кожного відеодзвінка. А чіткість і доступність вашої мови забезпечить моно мікрофон із шумозаглушенням. У сукупності ці функції дозволяють спілкуватись наче вживу навіть на відстані континентів.

Комп’ютерні аксесуари від Logitech — це не лише про технічну досконалість та вражаючий дизайн. Кожен із представлених продуктів мінімум на 35% складається із вторинної пластмаси. Аксесуари представлені в трьох кольорах: чорному, білому і рожевому. Так у вас буде змога підібрати комплект комп’ютерних аксесуарів під стиль робочого місця чи образу.

Зробіть свій робочий простір відповідним до вашого стилю!

Головні новини: