ГоловнаЕлектромобіліXiaomi SU7 увійшов до ТОП-5 автомобілів за версією Antutu

Xiaomi SU7 увійшов до ТОП-5 автомобілів за версією Antutu

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Провідний постачальник інструментів для тестування мобільних пристроїв AnTuTu оголосив про запуск нового додатка для оцінки продуктивності е-мобілів. Даний крок спрямований на надання об’єктивних оцінок про інформаційно-розважальні системи авто і містить тестування чіпсетів, сховищ і оперативки.

Подробиці

Разом із запуском програми, AnTuTu також опублікував підсумки тестування десяти провідних моделей електромобілів за травень 2024 року. Лідируючі позиції посіли Zeekr 007 з результатом в 1,07 мільйона балів, Xpeng X9 з 965 631 балом і Mercedes EQE з 963 130 балами.

До списку також увійшли інші відомі бренди електрокарів, зокрема Xpeng P7i (восьме місце), Nio ET7 (дванадцяте), Polestar 2 (чотирнадцяте) і Audi Q4 e-tron (сімнадцяте).

Окремо варто відзначити результати тестування нового SU7 EV від “Сяомі”, який оснащений тією самою чип-системою Snapdragon 8295, що й лідери списку. Дітище китайського смартфон-мейкера, працююче з 16 Гб оперативки (12 Гб виділено для ОС Android) і 128 Гб вбудованої пам’яті, набрало в AnTuTu відразу 957 833 бали, що вивело його на 4-е місце в ТОП-10.

Xiaomi SU7 увійшов до ТОП-5 володарів найкращих інформаційно-розважальних систем серед електрокарів

Розробникам нового ПЗ потрібен час для збору повної бази результатів тестів електромобілів. Перші дані дають уявлення про продуктивність інформаційно-розважальних систем різних марок електрокарів, однак, у міру збільшення кількості протестованих автомобілів, картина може змінюватися.

Експерти горять бажанням поспостерігати за розвитком рейтингів і визначенням брендів, які стабільно надають найкраще інформаційно-розважальне обслуговування.

Обговорюваний стандарт додає ще один важливий критерій під час оцінювання е-мобілів, даючи змогу споживачам враховувати не тільки запас ходу і потужність, а й зручність експлуатації своїх авто.

Головні новини: