ГоловнаРейтингиТоп-3 найочікуваніших смартфонів Xiaomi в період з липня по вересень

Топ-3 найочікуваніших смартфонів Xiaomi в період з липня по вересень

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У липні очікується представлення трьох нових смартфонів екосистеми “Сяомі”, а саме моделей Redmi K70 Ultra і розкладачок MIX Fold 4 і MIX Flip.

Подробиці

Redmi K70 Ultra

Цей смартфон вирішено не продавати за межами Китаю. При цьому новинка стане основою для Xiaomi 14T Pro, який може дебютувати в серпні-вересні. Апарату пророкують медіатековський набір процесорів Dimensity 9300+, що перевершує Snapdragon 8 Gen 3 за продуктивністю. Інші характеристики включають 1,5К-екран AMOLED на 144 Гц, АКБ на 5500 мА/год зі швидкою 120-ватною зарядкою і поліпшену оптику з головним модулем на 50 Мп.

Топ-3 найочікуваніші смартфони Xiaomi в період з липня по вересень

MIX Fold 4

Ця “розкладачка” також залишиться ексклюзивом для Піднебесної і навряд чи з’явиться в інших регіонах планети. Апарату пророкують гнучкий внутрішній і стандартний зовнішній дисплеї, укупі з чип-системою Snapdragon 8 Gen 3 і 50-мегапіксельною камерою.

Топ-3 найочікуваніших смартфона Xiaomi в період з липня по вересень

MIX Flip

Найочікуванішим же смартфоном китайського техногіганта вважається розкладний MIX Flip, покликаний нарівні конкурувати з самсунгівською “розкладачкою” Galaxy Z Flip5. Перспективна модель приросте набором процесорів Snapdragon 8 Gen 3, високоякісною оптикою від Leica і ємнісною батареєю.

Топ-3 найочікуваніші смартфони Xiaomi в період з липня по вересень

Липень, за словами учасників ринку, обіцяє стати насиченим місяцем для Xiaomi з великою кількістю новинок для презентації, включно зі змінами в оболонці HyperOS 2.0.

Головні новини: