ГоловнаРейтингиНазвано найбільш автономні смартфони: трійка лідерів без Apple, Samsung і Xiaomi

Названо найбільш автономні смартфони: трійка лідерів без Apple, Samsung і Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Tom’s Guide оновив рейтинг “розумних” телефонів із найкращим часом автономної роботи. До ТОП-15 увійшли як пристрої флагманського рівня, так і бюджетні моделі.

Подробиці

Для включення в ренкінг необхідно, щоб пристрій пропрацював понад 13 годин у тесті батареї, що полягає в безперервному використанні 5G-інтернету за яскравості екрана 150 ніт.

Трійка лідерів із найкращими результатами виглядає так:

ROG Phone 8 Pro – 18 годин 48 хвилин

Незважаючи на зменшену батарею порівняно з попередньою версією, цей ігровий смартфон виробництва тайванського бренду ASUS продемонстрував рекордну автономність. Адаптер на 65W дає змогу живити апарат до 71% і 100% за 30 хвилин і 50 хвилин відповідно.

OnePlus 12R – 18 годин 42 хвилини

Цей середньоціновий пристрій оснащений АКБ на 5500 мА/год і чип-системою Snapdragon 8 Gen 2, що забезпечує більш ніж гідну тривалість роботи від одного заряду. Модель за $499 має 128 Гб вбудованої пам’яті. Адаптер на 80W дозволяє живити апарат до 96% за 30 хвилин (бездротова зарядка при цьому відсутня).

ROG Phone 7 Ultimate – 18 годин 32 хвилини

Третє місце дісталося ще одному дітищу ASUS, яке було “номером 1” за підсумками аналогічного рейтингу минулого року з АКБ на 6000 мА/год і набором процесорів Snapdragon 8 Gen 2. Швидка зарядка потужністю 65W дає змогу швидко заповнити заряд батареї.

Рейтинг також включає пристрої від Apple, Motorola, Nothing та інших виробників (див. наведену нижче таблицю з назвами пристроїв у лівій частині та тривалістю активного використання від одного заряду в правій).

Свіжий рейтинг автономності смартфонів: трійка лідерів без Apple, Samsung і Xiaomi

Замість резюме

Для потрапляння у верхню частину рейтингу Tom’s Guide смартфон має забезпечувати значно більше 10 годин безперервної роботи.

Головні новини: