ГоловнаРейтингиНазвано найкращі компактні смартфони 2024 року

Названо найкращі компактні смартфони 2024 року

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Сучасні смартфони часто оснащені великими дисплеями, які підходять для перегляду відео та ігор, але не завжди зручні у використанні однією рукою. Для тих, хто віддає перевагу компактним пристроям, портал Android Police представив список із семи найкращих моделей, що поєднують зручність і продуктивність.

Подробиці

Рейтинг Android Police виглядає так:

Zenfone 10

Це дітище тайванського бренду Asus визнано найкращим завдяки екрану на 5,92″, продуктивному чипсету Snapdragon 8 Gen 2 і доступній ціні в районі $700.

Galaxy S24

Цей пристрій фірми Samsung можна по праву назвати вибором преміум-класу. Екран на 6,1″, потужна чип-система, яскравий AMOLED-дисплей і 7-річна підтримка оновлень роблять його відмінним флагманом.

Pixel 8a

Ця модель від Google – топ за свої гроші. Компактний 6,1-дюймовий OLED-дисплей, 7-річна підтримка апдейтів ОС і гнучкий інтерфейс забезпечують флагманський досвід за меншою ціною.

Galaxy Z Flip 5

Унікальна “розкладачка” від Samsung з гнучким екраном, що пропонує незвичайний дизайн. При цьому окремі недоліки можуть відлякати покупців.

Razr (2023)

Бюджетна “розкладачка” від Motorola, що має додатковий 1,5-дюймовий дисплей для повідомлень зі зручним керуванням однією рукою – чудовий вибір для любителів компактних пристроїв.

Названо найкращі компактні смартфони 2024 року

Pixel 7a

Бюджетне дітище від Google з флагманськими можливостями з 6,1-дюймовим екраном і продуктивністю високого рівня – вельми привабливий вибір.

iPhone 15 Pro

Найкращий варіант від Apple. Компактні розміри, 6,1-дюймовий OLED-дисплей і потужний чип A17 забезпечують високу продуктивність і тривалий термін служби.

Ці моделі вирізняються не тільки розмірами, а й високими технічними характеристиками, що робить їх ідеальними для користувачів, які віддають перевагу компактним пристроям.

Головні новини: