ГоловнаЕлектромобіліXiaomi збирається випустити позашляховик

Xiaomi збирається випустити позашляховик

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збільшила цільовий орієнтир з продажу фірмового електрокара Xiaomi SU7 до 120 тис. одиниць на рік (+20 тис., як порівняти з озвученими раніше планами) і офіційно підтвердила ведення робіт зі створення нового е-позашляховика.

Детально

Незважаючи на активізацію зусиль з розробки згаданої вище новинки, китайський техногігант не має наміру зменшувати зусиль по просуванню і збірці електромобіля Xiaomi SU7, який відмінно себе зарекомендував, повідомляє Gizmochina.

За даними інформагентства, новий е-позашляховик буде більшим за модель SU7 і дебютує в 2025 році. З візуальної точки зору обидва е-мобілі будуть схожі.

Xiaomi підтвердила активізацію зусиль з розробки нової моделі електрокара-позашляховика
Рендер перспективного електрокара-позашляховика Xiaomi

Успіх SU7 на рідному для розробника китайському ринку є стимулом для розширення асортименту та географії продажів електрокарів. Найближча мета корпорації – експорт е-мобілів до Європи.

Першою країною ЄС для поставок SU7 стане Іспанія. “Сяомі” обіцяє запропонувати публіці високотехнологічний автомобіль за доступною ціною і забезпечити гарантійне та післягарантійне обслуговування електрокарів свого виробництва на всіх зовнішніх ринках, наголошується в публікації.

Головні новини: