ГоловнаРейтингиОпубліковано рейтинг найкращих ігрових процесорів 2024 року в різних сегментах

Опубліковано рейтинг найкращих ігрових процесорів 2024 року в різних сегментах

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Експерти тематичного медіа-ресурсу PC Gamer оприлюднили рейтинг найкращих ігрових процесорів 2024 року. До списку увійшли сім моделей, що охоплюють різні цінові категорії.

Подробиці

Лідером у геймерському сегменті визнано AMD Ryzen 7 7800X3D. Цей чіп з високою частотою кадрів в іграх перевершує конкурентів від Intel за співвідношенням ціна/продуктивність, залишаючись при цьому менш енергоємним.

“Номером один” у бюджетному сегменті названо Intel Core i5 13400F. Експерти відзначають його “ідеальність” для ігрового ПК за рахунок гейм-продуктивності та мультипотоку.

У категорії універсальних процесорів виділено Intel Core i5 13600K. Він дешевший за нову модель Core i5 14600K, але має аналогічну архітектуру та ідентичну продуктивність.

Для преміального сегмента рекомендовано Intel Core i9-13900K, що є розумним вибором з точки зору ціни/продуктивності. Альтернативою виступає AMD Ryzen 9 7950X.

AMD Ryzen 7 5800X3D названо найкращою чип-системою на AM4, здатною подовжувати термін служби ПК на зазначеній вище платформі, яка більше не отримує апдейтів.

Процесором із найкращою вбудованою графікою визнано AMD Ryzen 7 8700G. Він здатний конкурувати з відеокартами початкового рівня, позбавляючи користувачів від необхідності купувати окрему відеокарту для ігор з роздільною здатністю 1080p.

Замість резюме

Згідно з даними рейтингу, Intel домінує в бюджетній категорії.

AMD, зі свого боку, займає позицію лідера серед процесорів для ігрових ентузіастів, пропонуючи найкращі рішення за співвідношенням продуктивності/ціни.

Головні новини: