ГоловнаРейтингиНазвали два найкращі смартфони цього року вартістю до $300

Назвали два найкращі смартфони цього року вартістю до $300

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

З початку 2024 року виробники смартфонів представили низку бюджетних моделей. Однак вибрати найкращий варіант серед безлічі пропозицій буває непросто. Фахівці порталу New Times назвали два найкращі смартфони початкового цінового ряду цього року.

Подробиці

Перше місце посів Samsung Galaxy A15 5G – апарат з яскравим OLED-дисплеєм і швидкою роботою для виконання повсякденних завдань з тривалою автономністю. Вартість пристрою – $200.

На Заході назвали два найкращі смартфони цього року вартістю до $300
A15

Одна з примітних особливостей Galaxy A15 – обіцяний розробником апдейт протягом чотирьох років, що гарантує актуальність ПЗ до 2028 року.

Єдиний недолік – відсутність офіційного рейтингу IP, що вимагає обережного поводження з пристроєм в умовах пилу і води.

Другий рядок дістався Moto G Power (2024) – смартфону з цінником $300, з 6,7-дюймовим РК-дисплеєм 120 Гц, швидкою зарядкою і високою продуктивністю.

На Заході назвали два найкращі смартфони цього року вартістю до $300
Moto G Power (2024)

Головна особливість моделі – здатність функціонувати без підзарядки протягом майже двох діб за інтенсивної експлуатації. На повне заповнення батареї необхідною для роботи енергією йде близько 2 годин.

Однак оптика “дітища Мотороли” забезпечують лише середню якість знімків (цим, власне, і пояснюється позиціонування пристрою як бюджетного телефону для ігор).

Головні новини: