ГоловнаРейтингиУльтрадорогий Xiaomi 14 Ultra не виправдав своєї ціни: поступився iPhone 15 Pro...

Ультрадорогий Xiaomi 14 Ultra не виправдав своєї ціни: поступився iPhone 15 Pro Max і Galaxy S24 Ultra

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi 14 Ultra, що позиціонується як флагманський камерофон, показав несподівані результати в рейтингу DxOMark, поступившись дешевшим конкурентам.

Подробиці

Незважаючи на просунуті технічні характеристики, що включають чотири 50-мегапіксельні камери, пристрій зайняв лише 13-е місце.

Результати тестування

За результатами тестування, Xiaomi 14 Ultra опинився позаду не тільки топового айфона 15 Pro Max і його самсунгівського конкурента Galaxy S24 Ultra, а й скромнішого гуглівського пристрою Pixel 8 Pro. Сусідами дітища китайського техногіганта виявилися Mate 50 Pro від “Хуавей”, гугловський флагман Pixel 8, Find X6 від “Оппо” і X100 Pro від “Віво”.

Ультрадорогий Xiaomi 14 Ultra не виправдав своєї ціни в рейтингу камер

Переваги та недоліки 14 Ultra

Переваги:

– Низький рівень шуму.

– Точна передача кольору.

– Відсутність відблисків на знімках.

– Хороший зум.

– Точний автофокус.

Недоліки:

– Затримка затвора.

– Недостатня деталізація.

– Слабкі результати при низькому освітленні.

Експерти відзначили, що багато з цих недоліків можуть бути усунені оновленням ПЗ, однак на даний момент виробник цього не зробив.

Замість резюме

Незважаючи на перераховані вище недоліки, Xiaomi 14 Ultra вартістю €1500 залишається одним з найкращих камерофонів з результатом у 149 балів, хоча і поступається лідерам ринку. Значна кількість покупців вважають за краще вкладатися в менш дорогі та більш престижні моделі iPhone 15 Pro Max і Galaxy S24 Ultra.

Головні новини: