ГоловнаСтаттіHMD випустила сонцезахисні окуляри з вертикальною оправою та лінзами у формі смартфону

HMD випустила сонцезахисні окуляри з вертикальною оправою та лінзами у формі смартфону

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Забудьте про модні тренди – котеджкор (cottagecore), коммутеркор (commutercore) і горпкор (gorpcore). У цьому сезоні з’явилася нова модна естетика, ядром якої став – смартфон HMD Pulse Pro.

Щоб відзначити початок продажів смартфону HMD Pulse Pro, Європейський мобільний інноватор, компанія Human Mobile Devices (HMD) та дизайнер Тижня моди Шинейд Горі (Sinead Gorey) об’єдналися, щоб створити колекцію “Phonecore”, яка включає в себе пару “Тіней екранів” – сонцезахисних окулярів з вертикальною оправою та лінзами у формі мобільного телефону.

HMD випустила сонцезахисні окуляри з вертикальною оправою та лінзами у формі смартфону

“Phonecore” – це гіперлімітована колекція свіжого модного дизайну від Шинейд Горі, на створення якого дизайнерку надихнув один із перших оригінальних смартфонів HMD, HMD Pulse Pro в крижаному зеленому (Glacier Green) кольорі. Колекція має на меті супроводжувати, підкреслювати та доповнювати смартфон, як ніщо інше у світі моди.

Ларс Зільбербауер, Маркетинговий директор HMD:

“Ми дуже раді представити наш пристрій HMD Pulse Pro та унікальну колекцію “Phonecore”, розроблену Шинейд Горі. Це ідеальне втілення того, що уособлює собою HMD Pulse Pro та компанія HMD в цілому. Люди хочуть, щоб їхні смартфони були не просто сучасними та технологічними, але й модними новинками. І HMD Pulse Pro є і тим, і іншим водночас. Окрім 50-мегапіксельної камери, функції селфі, що активується жестами, та найсучасніших технологій під “капотом”, пристрій має виразну естетику відродження нормкор (normcore), що робить його чудовим аксесуаром для будь-якого гардеробу.

Пристрій також представляє доступну розкіш, оскільки ми віримо, що якість повинна бути доступною для всіх”.

HMD випустила сонцезахисні окуляри з вертикальною оправою та лінзами у формі смартфону

Коментуючи запуск колекції “Phonecore”, фешн-дизайнерка Шинейд Горі відзначила:

“Завдяки тому, що HMD Pulse Pro став музою для мого дизайну, наша колекція “Phonecore” чудово демонструє поєднання технологій та моди. Кожен аксесуар може похизуватися відчуттям космічного майбутнього 70-х років, з відголосками арт-деко та сучасними технологіями в основі. Для мене очевидно, що перетин моди і технологій призведе до нових інновацій в індустрії, а аксесуари, які можна носити, стануть трендом”.

Колекція HMD x Sinead Gorey “Phonecore” включає в себе:

  • Phonecore “Тіні екранів”: незвичайні сонцезахисні окуляри з подовженою вертикальною оправою, яка точно повторює форму смартфону, з чорними лінзами, які імітують екран пристрою. Силует двох смартфонів на очах – це неповторний вайб;
  • Phonecore “Рюкзак для мобільного”: 3D-друкований міні-рюкзачок, призначений лише для зберігання смартфону, який створений на основі популярного тренду міні-сумок, але в ньому смартфон розміщується на “першому місці”. Рюкзак спроектований таким чином, щоб смартфон HMD Pulse Pro знаходився у ньому у вертикальному положенні, що дозволить власникам девайсу робити швидкі селфі без допомоги рук на ходу;
  • Phonecore “Ремінь”: модернізований ремінь, героєм якого став смартфон. Пояс у стилі інструментального набору, має чохол для телефону, що робить його ідеальним практичним доповненням до будь-якого гардеробу. Аксесуари із колекції HMD x Шинейд Горі “Phonecore” можна поєднувати з найрізноманітнішим одягом та іншими модними елементами, але кольорове забарвлення частин колекції особливо добре вписується в естетику нормкор 2.0 та однотонного одягу.

Колекція також є своєчасним символом важливості смартфонів у повсякденному модному житті людей. Нове дослідження HMD показало, що 54% представників покоління, народженого в 2000-х роках, бачать у своїх смартфонах дещо більше, ніж просто функціональний пристрій, називаючи їх ще й предметом моди 2 (ця тенденція вперше була помічена в епоху Y2K (нульових), і зараз вона впевнено повертається), а кожен четвертий сказав, що купив телефон, тому що він відповідає його особистому стилю.

Дослідження, замовлене на підтрмку запуску смартфону, виявило низку вартих уваги статистичних даних, в першу чергу, пов’язаних із вартістю. Зважаючи на те, що багато мобільних телефонів, наприклад, у Великобританії зараз коштують понад 1000 фунтів стерлінгів (майже 50 000 грн), половина представників покоління 2000-х зізналися, що відмовилися від маленьких розкошів, таких як обіди в ресторані або вечори з друзями, щоб

Головні новини: