ГоловнаТехноСтали відомі дизайн та дата презентації бюджетного «вбивці» флагманів POCO F6 Pro

Стали відомі дизайн та дата презентації бюджетного «вбивці» флагманів POCO F6 Pro

POCO F6 Pro готується до дебюту в червні. Більшість особливостей пристрою вже відомі, зокрема завдяки новій порції інформації відразу від кількох інсайдерів.

Детальності

“Генератори чуток” розкрили практично всі ключові характеристики пристрою. Як і у випадку з попередніми моделями, POCO F6 Pro являє собою копію випущеного спеціально для Китаю смартфона “Редмі”, що передбачає ідентичні характеристики і схожий дизайн.

POCO F6 Pro: дизайн, дата дебютного показу і основні особливості пристрою

За версією техноблогера Судханшу, перспективну новинку офіційно представлять у червні. Апарат пропонуватиметься за межами Китаю. Аналогічна ситуація очікується з побратимом по модельному ряду в особі POCO F6.

Модель F6 Pro обіцяє порадувати користувачів оновленим дизайном і низкою цікавих функцій. Пристрій буде засновано на Redmi K70 з аналогічним зовнішнім виглядом і деякими загальними характеристиками з пристроями серії Redmi Note 13.

“Серцем” POCO F6 Pro стане набір процесорів Snapdragon 8 Gen 2. Заявлені типи оперативки/сховища – LPDDR5X/UFS 4.0. Пристрій отримає 2К-екран AMOLED 6,67″/120 Гц/4000 ніт.

Джерела також стверджують, що оптика новинки буде трохи поліпшена за рахунок встановлення основного датчика OmniVision на 50 Мп, “надширика” на 8 Мп і камери телемакро на 2 Мп. Ємність АКБ складе 5000 мА/год. До батареї додається адаптер для швидкої зарядки на 120W.

Якщо перераховані вище відомості відповідають дійсності, то POCO F6 Pro не запропонує значних змін у порівнянні з попередником, за винятком більш елегантного дизайну.

Офіційна інформація про всі особливості перспективної “прошки” буде представлена ближче до червня, вважають учасники ринку.

 

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно