Техно

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду “Мейзу” від розробки і виробництва “розумних” телефонів.

Деталі

Згідно з даними регулятора, новинка “приросте” місткою батареєю на 5500 мА/год., до якої додаватиметься 66-ватний адаптер для швидкої зарядки. “Серцем” пристрою, імовірно, стане чип-система Snapdragon 8 Gen 2. Наявність цього процесора натякає на більш прийнятну ціну апарату порівняно з флагманом Meizu 21 і його покращеним варіантом Meizu 21 Pro, які працюватимуть від продуктивнішого і потужнішого чипсета Snapdragon 8 Gen 3.

За словами відомого в Піднебесній “постачальника інсайдів” DCS, модель Meizu 21 Note отримає плоский дисплей укупі зі скляною тильною кришкою і металевою середньою рамкою. Тонкі обідки екрану додадуть апарату характерного для флагманів “Мейзу” стильного візуального вигляду. Покупці зможуть вибирати версії з чорною і білою окантовкою.

Интересное:

Примітно, що хоча деякі розробники відмовилися від використання рамок у білому колірному виконанні, “Мейзу” не поспішає прощатися з цим елементом оформлення, вважаючи його привабливим, стильним і елегантним.

При цьому всі без винятку “смартфон-мейкери” активізували випуск пристроїв з плоскими дисплеями, і “Мейзу” не є винятком у цьому питанні.

Інформації про терміни дебютного показу, роздрібну ціну і географію продажів Meizu 21 Note поки що немає, проте початок сертифікаційних формальностей вказує на те, що презентація апарату може відбутися в найближчому майбутньому.

Последние новости:

Google залишає десятки тисяч користувачів без можливості оплати смартфоном

Застосунок Google Wallet, який використовується для швидкої та зручної оплати за допомогою платіжних карток, з…

15.05.2024

Google оставляет десятки тысячи пользователей без возможности оплаты смартфоном

Приложение Google Wallet, используемое для быстрой и удобной оплаты с помощью платежных карт, с июня-2024…

15.05.2024

Мінцифри запустило е-посвідчення ветерана у «Дії»

"Дія" приросла е-посвідченнями ветеранів. Бета-тестування послуги стартувало напередодні, проінформував глава Мінцифри у своєму тг-каналі. Подробиці…

15.05.2024

Минцифры запустило е-удостоверения ветерана в «Дії»

"Дія" приросла е-удостоверениями ветеранов. Бета-тестирование услуги стартовало накануне, проинформировал глава Минцифры в своем тг-канале. Подробности…

15.05.2024

За допомогою HyperOS Camera можна покращити можливості камери смартфонів Xiaomi

"Сяомі" представила оновлену версію додатка "Камера" для нової операційки HyperOS, яка значно поліпшена порівняно з…

15.05.2024

С помощью HyperOS Camera можло улучшить возможности камеры смартфонов Xiaomi

«Сяоми» представила обновленную версию приложения «Камера» для новой операционки HyperOS, которая значительно улучшена по сравнению…

15.05.2024