ГоловнаРейтингиЕксперти назвали найкращий бюджетний смартфон Xiaomi

Експерти назвали найкращий бюджетний смартфон Xiaomi

Redmi Note 13 4G від Xiaomi Group являє собою відмінний вибір для тих, хто шукає якісний смартфон за доступною ціною.

Подробиці

Цей апарат обладнаний 6,67-дюймовим AMOLED-екраном з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 120 Гц. Такий дисплей забезпечує яскраві та чіткі зображення під час перегляду контенту та в ігрових баталіях.

Експерти назвали найкращий смартфон Xiaomi за невеликі гроші

Усередині пристрою встановлено потужний набір процесорів Snapdragon 685 укупі з 6-ма гігабайтами оперативної пам’яті, що забезпечує плавну роботу і моментальний відгук під час запуску додатків і багатозадачності. Сховище на 128 Гб дає змогу зберігати значну кількість файлів, фото та відео.

Особливу увагу слід приділити акумулятору на 5000 мА/год. Завдяки такій ємності смартфон здатний забезпечувати тривалий час автономної роботи без необхідності частого заряджання (адаптер, що входить до комплекту, дає змогу заряджати апарат до 100% всього за 70 хвилин).

Оптика з головною камерою на 108 Мп пропонує чудову якість зйомки, забезпечуючи чіткі фото і запис відео з високою роздільною здатністю 1080 пікс.

Експерти назвали найкращий смартфон Xiaomi за невеликі гроші

Смартфон оснащений датчиком TouchID під екраном для швидкого і безпечного розблокування, підтримкою NFC для безконтактних платежів і роз’ємом для навушників.

Наявність інфрачервоного випромінювача дає змогу використовувати смартфон як пульт керування для різноманітних пристроїв, а захист від води та пилу за стандартом IP54 забезпечує надійний захист від зовнішніх факторів.

Як наслідок, Redmi Note 13 4G пропонує високу продуктивність, відмінну якість камери і довгий час роботи від однієї зарядки, що робить апарат відмінним вибором у середньоціновому сегменті.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...